To je to što me zanima!

Bandić za maksimirski stadion daje 35,5 mil. kuna za uređenje

Maksimirsko ruglo nakon prošlogodišnjeg 'ulickavanja' opet će se preuređivati. Planirano je preuređenje poslovnih prostora unutar tribina, doznaje Jutarnji list
Vidi originalni članak

Stadion u Maksimiru ove godine ponovno će preuređivati. Nakon što je Zdravko Mamić iz Dinamove blagajne 2011. uložio 35 milijuna kuna za 'ulickavanje', maksimirsko ruglo dobit će novu, veliku financijsku injekciju od gradonačelnika Zagreba Milana Bandića od 35,5 milijuna kuna, doznaje Jutarnji list.

Novim ulaganjem planirano je uređenje poslovnih prostora u unutrašnjosti sjeverne tribine i aneksa zapadne. U sklopu poslovnih prostora na tribinama (prvi značajniji radovi na tom dijelu od 2005.) uredit će se trgovački prostori i supermarket u podrumu, u prizemlju će biti trgovačka ulica, trgovine na prvom katu te mnogobrojni kafići, restorani te konačno i fan shop.

Nakon novog preuređenja ulaganja u maksimirski stadion popet će se na čak 800 milijuna kuna!

Više pročitajte u originalnom članku OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • wargods_1 26.02.2012.

    najbolji način da se preuredi je dinamit postavit, pa dignit sve u zrak

  • filip88 26.02.2012.

    koliko su ulozili u taj stadion moglu su napraviti 3 nova stadiona

  • leonida-hr 26.02.2012.

    Nekada sam volio nogomet,a danas ga se sramim. Srami se Bandiću. Novac daj onima koji nemaju,a ne Dinamu koji sa svojim igračićima sramoti Hrvatsku. Da ne misli netko da sam iz Dalmacije. Ja sam Purger. Samo,sramim se ovog Dinama,dok god Mamić ne ode iz Kluba. Isto tako ,dok god smežurani Marković i Srebrić ne odu iz HNS-a.

Komentiraj...
Vidi sve komentare