To je to što me zanima!

Bandić želi da odgovorni odu: Nek' sam grobar ove Cibone

Društvo koje je dovelo Cibonu u ovu situaciju mora otići i odgovarati, ne samo Knego i Previšić, svi, do tada klubu neću dati ni lipe, kaže gradonačelnik Milan Bandić
Vidi originalni članak

Dok sam godinama ulagao u sport napadali su me i čerečili. Pa Cibona je u posljednjih deset godina od Grada dobila više novca nego Dinamo! Svi smo za dobrobit sporta i spas Cibone kao brenda, ali ne za hohštaplere i neodgovorne ljude koji su gurali ruku u Cibonin džep, rekao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

- Društvo koje ju je dovelo u ovu situaciju mora otići i odgovarati. Ne direktor Knego i predsjednik Previšić nego svi! Dok je god to društvo tamo, Cibona od Grada više neće dobiti ni kune - najavio je Bandić. 

- Početak konsolidacije je preuzimanje kluba s poslovnim prostorima, dvoranom i novim ljudima  od strane Grada - poručio je gradonačelnik dodavši da je Cibona 1995. ionako nekretnine protuzakonito uknjižila. U Gruntovnici ne postoje papiri koji bi dokazali da je klub njihov vlasnik.

- Priča se po kavama da je Milan Bandić grobar Cibone. I mene to veseli - rekao je Bandić.

Pročelnik Gradskog ureda za sport Ivica Lovrić tvrdi da je Cibonin dug veći od 65 milijuna kuna, koliko je pokazala revizija.

- Dugovi na mnoge ugovore ne sadrže poreze i kamate. Ne možemo ozbiljno razgovarati o sanaciji ako se ne zna koliko je za nju potrebno - rekao je Lovrić.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Prva Proleterska_1 30.11.2010.

    Nigde u normalnom svjetu ne može ekipa koja je dovela do stećaja, dobiti novu priliku. Nigde pa ni u sportu. Zato je odluka potpuno pravilna ekonomski , kao i politićki ! Da je napravio drukćije ispao bi šarlatan.

  • Pivica velika 30.11.2010.

    Nažalost po Cibonu,ali Bandić je u pravu! Otići mora i Nakić,koji je 100 godina sportski direktor i koji je odgovoran za dovođenje igrača,za proizvodnju igrača u omladinskom pogonu i sklapanju ugovora sa igračima.

  • smsic 30.11.2010.

    LJ-olimpija je prošle godine bila u istoj situaciji ko cibona ,došli su novi ljudi u upravu....olimpija proigrala ne vidim razloga zašto to nije moguče sa cibonom????

Komentiraj...
Vidi sve komentare