To je to što me zanima!

Banska Bystrica: Blanka do pobjede skokom od 204

Na mitingu u Slovačkoj briljantna Blanka Vlašić je popravila najbolji ovosezonski rezultat i skokom preko 204 cm došla do treće pobjede u sezoni
Vidi originalni članak

Blankin rezultat iz Banske Bystrice najbolji je ove sezone, ali i drugi njen rezultat u dvorani uopće. Prije dvije godine u istoj ovoj dvorani Splićanka je preskočila 205 centimetara i to je još uvijek njen najbolji dvoranski rezultat. Pokušala je ići i preko 206, srušiti taj svoj rekord, ali ovoga puta nije išlo. Sva tri puta rušila je letvicu i popravljanje rekorda ostavila za neku drugu prigodu...
Do dva metra Blanka Vlašić je sigurno "krstarila". Na toj je visini i osigurala pobjedu, s obzirom na to da je posljednja preostala konkurentica, ruska visašica Jekaterina Savčenko, zapela baš na 200 centimetara. Prije nje kapitulaciju su potpisale i Kazahstanka Aitova, koja je završila kao treća, te češka atletičarka Strakova, koja je osvojila četvrto mjesto.
Pobjedom u Banskoj Bystrici naša je najbolja atletičarka nastavila priču iz prošle sezone, kad je skoro svako natjecanje završavala sa sve boljim rezultatima. U Göteborgu je preskočila 201, u Arnstadtu 203, da bi sada s preskočenih 204 pokazala da će i ovo biti njena godina. Nakon natjecanja Blanka je bila sretna, ali i iscrpljena, iako je dobar dio natjecanja skakala sama.
- Tek sad sam shvatila koliko me natjecanje u Arnstadtu iscrpilo - rekla je Blanka nakon nove pobjede.
Nakon još jedne sigurne pobjede Blanka već gleda u budućnost. Mogućnost da nastavi niz dobit će već u nedjelju, kada se visaška karavana seli u njemački Karlsruhe.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • domagojbbb 06.02.2008.

    već je postala dosadna, ŠALA mala!!!! samo ti rasturaj i dalje

  • Cipi_Ri 06.02.2008.

    Bas me cudi da niste trazili 2.10cm ... hehe Blanka velika porasla .ccc

  • hrvatica_bj 05.02.2008.

    Ma Blanka je čisti zakon..svaka joj čast..najbolja je..

Komentiraj...
Vidi sve komentare