To je to što me zanima!

Barca voli kapetane Arsenala: Henry, Cesc i sada Vermaelen

Thomas Vermaelen (28) potpisao je petogodišnji ugovor s Barcelonom. Sada već bivši kapetan Arsenala jučer je obavio liječnički i postao šesto pojačanje Barce
Vidi originalni članak

Čast je biti nogometaš Barcelone, ostvario mi se san. Igrat ću i trenirati s najboljim igračima na svijetu, rekao je sinoć Thomas Vermaelen (28). 

Belgijski reprezentativac potpisao je petogodišnji ugovor s Barcelonom te tako postao šesto pojačanje katalonskog kluba ove sezone. Barca ga je platila 20 milijuna eura.

- Očekujem pritisak, no to nije ništa novo jer sam posljednjih godina igrao u Arsenalu gdje je isto tako. Moram se prilagoditi što prije na jezik, suigrače, trenere... - dodao je Belgijac koji ima nešto zajedničko s Fabregasom i Henryjem.

U Arsenalu je igrao od 2009. godine, a u tom vremenu je postao i kapetan londonske momčadi. Belgijski branič stoga ima sličan put kao i Thierry Henry i Cesc Fabregas. Sva trojica su kao kapetani Arsenala stigli u Barcelonu. Henry 2007., Fabregas 2011. te Vermaelen za kraj

Katalonci očito vole kapetane 'topnika', a navijači Barce već sa zanimanjem prate tko će naslijediti traku u Arsenalu jer to bi mogao biti vrlo dobar pokazatelj i tko će za dvije, tri sezone obući dres velike Barce. Favoriti su Ramsey i Mertesacker.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Marin-Arsenal 10.08.2014.

    Nema trake za Ramseya,neka kapetan bude Monreal hahaha... :P Šalu na stranu isreno meni je na fm kapetan wilsher a ramsey dokapetan :)

  • MrB 10.08.2014.

    Čovjek koji u svakoj utakmici dobro namuči obranu... nažalost svoju obranu....

  • bbbdado 10.08.2014.

    Vrlo mudar potez Barcelone

Komentiraj...
Vidi sve komentare