To je to što me zanima!

Barca bacila bogatstvo pred Duvnjaka; Kiel: Nema šanse

Još prilikom prelaska Duvnjaka iz HSV-a u Kiel, Barcelona je bila zainteresirana, a sada se nakon odlaska Nikole Karabatića ponovno okrenula hrvatskom rukometašu
Vidi originalni članak

Nakon odlaska Nikole Karabatića, Barcelona svim silama pokušava pronaći igrača približnih kvaliteta koji će ih iduće sezone voditi prema obrani naslova Lige prvaka. Odbili su ih Hansen i Ilić, oko Jiche se još pregovara, a sada su se ponovno okrenuli Domagoju Duvnjaku.

Kielu su za hrvatskog rukometaša ponudili pozamašnu odštetu zarađenu od transfera Nikole Karabatića u PSG, no u njemačkom prvaku ne žele ni čuti za odlazak svog ponajboljeg rukometaša.

- O tome ne želimo ni pričati - jasna je poruka sportskog direktora Kiela Thorstena Storma Barceloni.

Nije tajna da Barca odlično plaća i da su vjerojatno spremni Duvnjaka učiniti najplaćenijim rukometašem svijeta, no Kiel je već ostao bez Palmarssona i Laugea i ne pada im na pamet da sada izgube i Duvnjaka.

Inače, Barcelona je Duvnjaka htjela dovesti i ranije. Čim su saznali da napušta HSV Barca se uključila u pregovore, no Domagoj ih je odbio i potpisao za Kiel. Želio je ostati u Njemačkoj i nastaviti igrati u najjačoj ligi na svijetu. Koliko god Barcelona bila primamljiva, španjolska liga više nije među najboljima i to polako odbija najbolje rukometaše.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • croaticum 10.08.2015.

    Vjerujem da bi se Duvnjak u Barci bolje osjecao, vec sam nacin igre mu je puno blizi. Nije novac u pitanju, bar sada. Duvnjak zaraduje jako dobro.

  • kokaza5 01.08.2015.

    Za Duvnjaka bi bilo dobro da unovči bolje svoj rad.

  • SnažniHulk 28.07.2015.

    bio bi dobar potez za njega i barcu

Komentiraj...
Vidi sve komentare