To je to što me zanima!

'Barca bi prošla dalje jedino da uđe CR i zabije dva iz ofsajda!'

Jedino da sada Barca uvede Ronalda, da im dadne 2 gola iz ofsajda, napisao je na svom Twitteru legendarni bh. ofenzivac Sergej Barbarez pod dojmom utakmice Barcelone i Juventusa...
Vidi originalni članak

Juventus je vrhunskom obrambenom igrom izbacio Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka i ta je igra oduševila sve one koji uživaju u pravom muškom nogometu.

Messi nije uspio zapucati u okvir gola niti savladati Buffona, pa talijanski legendarni golman i dalje drži 'čistu mrežu' protiv ponajboljeg igrača svih vremena.

Oduševljen Juveovom igrom bio je i legendarni bh. centarfor Sergej Barbarez, no on je malo 'podbo' i madridski Real, kao i Cristiana Ronalda.

- Jedino da sada Barca uvede Ronalda, da im dadne 2 gola iz ofsajda - poručio je igrač koji se proslavio u njemačkoj Bundesligi.

Jasno, Sergej aludira na jučerašnja dva gola Portugalca protiv Bayerna koja su bila iz ofsajda.

Podsjećamo, Real i Bayern igrali su produžetke u Madridu, a mađarski sudac Viktor Kassai prvo je, po mnogima, bespotrebno isključio Artura Vidala u finišu regularnih 90 minuta, da bi propustio svirati čisto zaleđe Portugalca pri 1-2 za Bayern.

Kasnije je Ronaldo zabio još jedan gol za kojeg sudačka ekspertiza smatra kako je - neregularan.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • 20.04.2017.

    E moj sergeju da si ti bar pola od ronalda bio nebi to nikad rekao bolje se bavi cevapima😂

  • damir57 20.04.2017.

    Alal ti vera za ovakav komentar majstore Barbarez....😂😚😂

  • 20.04.2017.

    Bosanac... hehehe.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare