To je to što me zanima!

Barca će platiti 15 milijuna € ako Gomes osvoji Zlatnu loptu

Andre Gomes potpisat će na pet godina za Barcu koja je Valenciji platila 35 mil. €. No mogla bi platiti još 20 za razne bonuse koji ovise o učinku igrača i još 15 ako se Gomes pretvori u Messija
Vidi originalni članak

Barcelona će predstaviti Andrea Gomesa u srijedu. Jedno od najvećih iznenađenja prijelaznog roka, igrač koji je jednom nogom bio u Realu i dogovorio sve s madridskim klubom, a samo pola sata kasnije predomislio se i javio da pristaje na ponudu Barcelone, koštat će Katalonce 35 milijuna eura.

No taj iznos mogao bi narasti i na 70 milijuna. Katalonci bi, osim 35 milijuna eura koje će odmah platiti Valenciji, mogli dati dodatnih 20 milijuna u bonusima, a to ovisi o Gomesovom učinku u novom klubu. Zanimljiva klauzula je i ona o Zlatnoj lopti. 

Ako kojim slučajem Gomes osvoji Zlatnu loptu, Barcelona će platiti Valenciji dodatnih 15 milijuna eura. Gomes će potpisati na pet godina, a Barca će na njegov ugovor staviti odštetnu klauzulu od 100 milijuna eura.
 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Kiklopp 26.07.2016.

    Jedino ako mu Messi proda jednu od onih svojih za 10 mil. onda će biti na dobitku 5 mil;-))) Na drugi način ne može biti ni na dodjeli Zlatne lopte.

  • mm12m 25.07.2016.

    i ja ću im dodat još 20 milijunčeka ako osvoji

  • crobern 25.07.2016.

    O cemu ti pricas?

Komentiraj...
Vidi sve komentare