To je to što me zanima!

Barca će Werderu ponuditi Hleba i novce za Ozila (21)

Özila bi Barcelona uzela za godinu dana, nakon što Özilu istekne ugovor, jer Guardiola smatra da mu još uvijek treba vremena da do kraja sazrije
Vidi originalni članak

Prema pisanju katalonskoga sportskog dnevnika Asa, njemački spielmacher u veznom redu, Mesut Özil (21), po ukusu je Barcelonina trenera Josepa Guardiole. U budućnosti Werderova nogometaša Guardiola vidi kao potencijalnog nositelja igre ponajboljeg kluba na svijetu, te bi stoga volio da Katalonci osiguraju pravo prvokupa Nijemca turskog podrijetla koji briljira na Svjetskom prvenstvu.
U tu su svrhu, navodi list, Katalonci Werderu spremni darovati Aleksandra Hleba, koji ugovor s Barcelonom ima sve do srpnja 2012. godine. Özila bi Barcelona uzela za godinu dana, nakon što Özilu istekne ugovor, jer Guardiola smatra da mu još uvijek treba vremena da do kraja sazrije.
U Werder je Özil došao u siječnju 2008. godine iz Schalkea osjetivši nepovjerenje kod čelnika kluba iz Gelsenkirchena, koji su na njegovom mjestu počeli forsirati hrvatskog mu vršnjaka Ivana Rakitića. Platili su za njega u bremenskom klubu 4.3 milijuna eura odštete.
Za očekivati je da će direktor Werdera Klaus Aloffs svakako nastojati produljiti ugovor s Özilom prije kraja iduće sezone kako bi klubu osigurao dobru odštetu za najvredniji eksponat.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • heurelio 28.06.2010.

    neko se pretvara u REAL MADRID, ali bolje bit los original nego dobra kopija. zato Barca samo kupujte :D

  • boixos os 28.06.2010.

    da Bosna zvijezda 8. kluba Bundeslige...

  • boixos os 28.06.2010.

    ma sve kupite i suareza i ozila i matu sve treba...mada su ovo samo glasine stvarno se pretvaraju u real što se tiče kupovine igrača...žalosno ako jedan Pedro ne bude igro samo zbog galaktičnog Mate ili ikog drugog...

Komentiraj...
Vidi sve komentare