To je to što me zanima!

Barca četiri za 25 minuta, Ferguson izbacio Mourinha

Barcelona i Manchester United idu u četvrtfinale, a za Mourinhov Inter Liga prvaka je završila već početkom ožujka. Ispao je i francuski prvak Lyon
Vidi originalni članak

Jose Mourinho dogovorio je otvaranje boce skupoga vina s Alexom Fergusonom nakon utakmice, ali prvo je trebalo odraditi posao. A tu se Sir Alex pokazao uspješnijim, možda i malo sretnijim, a vjerojatno u rukama ima i moćnije 'oružje'.
- U ovakvim velikim utakmicama potrebna je i sreća, a mi je večeras nismo imali - prokomentirao je trener Intera Jose Mourinho.
Tri minute Inter je bio u četvrtfinalu Lige prvaka, samo tri. A onda je nakon kornera skočio Nemanja Vidić i zabio jedan od ljepših golova glavom viđenih u posljednje vrijeme. Old Trafford je 'eksplodirao', a u veliki lov na izjednačenje Inter je krenuo istoga trenutka.
Ali na ovoj razini za uspjeh najčešće treba i sreća. A toga Inter nije imao. Ibrahimović je pogodio prečku i zapucao još jednu sjajnu šansu, čak dvaput nije uspio zabiti Dejan Stanković. Pravilo se zna, iako je nepisano: ako ne zabiješ, primiš. Primili su u četvrtoj minuti prvog, pa onda i u četvrtoj minuti drugog poluvremena. Wayne Rooney je nabacio na četiri metra, Ronaldo glavom reagirao brže nego Julio Cesar rukama. Nevjerojatno, ali bio je to prvi Ronaldov gol u Ligi prvaka ove sezone!
Imao je Inter još jednu veliku šansu, Adriano je samo koji trenutak nakon ulaska pogodio stativu. Nije lopta htjela ući u gol, pa ni Inter nije ušao u četvrtfinale.
- Sada će cijela Italija likovati, ali ja znam da sam pobjednik - govorio je Jose Mourinho i poručio svijetu:
- Svi oni koji namjeravaju okriviti moju momčad za bilo što neka znaju da će to učiniti samo preko mene mrtvog!
Manchester United osvojio je već dva trofeja ove sezone, u utrci za još tri. U Ligi prvaka brani naslov, kako izgledaju u ovom trenutku dojam je da je lako moguće da uzmu i to...
A najveći konkurent u nastavku natjecanja bit će im Barcelona.
Nakon 1-1 u Lyonu, na Nou Campu su im bile dovoljne tri minute. I dva trenutka Henryjeve inspiracije. Francuz je Francuzima zabio u 25. i 27. minuti i priča je bila završena. Golijadu su u završnici poluvremena nastavili Messi i Eto'o, a koji trenutak prije odmora 'javio' se i Lyon. Makoun je smanjio i donio simboličnu nadu svojoj momčadi. Kada je Juninho nakon lijepe akcije zabio za 4-2 u 48. minuti, nakratko su gosti 'poletjeli'. No brzo je postalo jasno da od toga neće biti ništa. Lyon nije mogao ni blizu, a za kraj im je još zabio i Keita.
Porto je na svom Dragau dočekao madridski Atletico s 2-2 iz prve utakmice. Nula je Portugalcima bila dovoljna, nula je i konačni ishod. Atletico je morao napadati bez ozljeđenog Forlana, koji je ipak ušao u nastavku. Ni on nije mogao pomoći. Samo dvaput su Madriđani uspjeli pogoditi okvir Heltonova gola, Porto je Lea Franca zaposlio devet puta.

LIGA PRVAKA, OSMINA FINALA, UZVRATI

MANCHESTER UNITED - INTER 2-0 (Vidić 4, Cristiano Ronaldo 49)
ROMA - ARSENAL 1-0 (Juan 9) - penali 6-7
BARCELONA - LYON 5-2 (Henry 25, 27, Messi 40, Eto'o 43, Keita 90 / Makoun 44, Juninho 48)
PORTO - ATLETICO 0-0

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bizzy_dany 12.03.2009.

    ovaj Vidic bas je stvarno fenomenalan... vidi se koliko znaci za ManU...pravi Serbinator :))

  • mors 12.03.2009.

    GRAZIE MANCHESTER. INTER GREAT SHIT.

  • mato_swe 12.03.2009.

    Mourinho me malo podsjeca na Mamica....zamislite da imate njih dvojicu u istom klubu, to bi bio haaaooooooos!!!! :D hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare