To je to što me zanima!

Barca ima napadača! Leganesu ide 18 milijuna za Braithwaitea

Braithwaite je ove sezone u 27 utakmica dao osam golova i imao jednu asistenciju. Najskuplji je igrač u povijesti Leganesa, a klub će sada na njemu i zaraditi lijepih 13 milijuna eura
Vidi originalni članak

Tresla se europska brda, rodio se katalonsko-danski miš. U grozničavoj zimskoj potrazi za napadačem koji bi koliko-toliko zamijenio ozlijeđene Suareza i Dembelea Barcelona je baratala gromoglasnim pa sve manje zvučnim imenima. Na kraju je bilo 'daj što daš'...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sa Nou Campa su obavijestili Upravu davljenika Leganesa kako će platiti odštetnu klauzulu i od njih kupiti: 28-godišnjeg Danca Martina Braithwaitea.

Leganes je predzadnji u Primeri (sa jednakim brojem bodova kao posljednji Espanyol), a Braithwaite je ove sezone u 27 utakmica (što u ligi, što u Kupu kralja) imao učinak od osam golova i jedne asistencije.

Karijeru je počeo u rodnom Esbjergu, od 2013-2017 bio u francuskom Toulouseu, a onda u kratkim epizodama igrao za Middlesbrough, Bordeaux i Leganes koji ga je prošlog ljeta kupio od Middlesbrougha za 5 milijuna eura.

Braithwaite je tim transferom postao najskuplji igrač u povijesti Leganesa, a klub će sada na njemu i zaraditi lijepih 13 milijuna eura. Barca ima bod manje od Reala u Primeri, a u Ligi prvaka ju (u osmini finala) čeka dvostruki obračun s Napolijem.

Quique Setien danskog napadača Martina Braithwaitea na travnjaku Barceloninom dresu želi već u subotu na Nou Campu protiv Eibara.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 36

  • lopovi od 1902 19.02.2020.

    Ok, setien hoce njega jer ga je htio i u betisu dok je bio... nadam se da bar on zna sto radi, jer barto i ekipa ocito ne znaju...

  • STOP_SRPSKOJ_MITOMANIJI 19.02.2020.

    Koliki god Petkovic bio prosjek od igraca bolje bi im bilo da su njega doveli nego ovog indijanca, ako nista drugo Petkovic je reprezentativac jedne Hrvatske!

  • 19.02.2020.

    313 utakmica 74 gola, to napadač?! Nema koristi od toga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare