To je to što me zanima!

Barca ipak prejaka: Zagreb se oprostio od Lige prvaka

Hrvatski rukometni prvak CO Zagreb izgubio je na gostovanju kod Barcelone 36-33 te se oprostio od Europe već u osmini finala jake Lige prvaka
Vidi originalni članak

Rukometaši CO Zagreba izgubili su i u drugoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Nakon što su u svojoj Areni Zagreb poraženi sedam razlike i u Barceloni je Španjolski velikan bio bolji pobijedivši 36-33. No Zagreb je odigrao vrlo dobru utakmicu. Do samog kraja igrali su egal s Barcom, a domaćin je tek u posljednjoj minuti došao do pobjede. Zagrepčani su u prvom dijelu vodili čak četiri razlike (15-11 u 25. minuti), a na poluvrijeme se otišlo s 18-17 za hrvatskog prvaka. I u drugom dijelu Zagreb je igrao odlično te se do samog kraja igralo gol za gol. Na žalost, previsok poraz u Zagrebu bio je nenadoknadiv, no ovo je sigurno bila najbolja predstava našeg prvaka ove sezone kad je riječ o utakmicama protiv momčadi iz prvog razreda europskog rukometa. Kod Zagreba najbolji Mirza Džomba s devet golova, koji je očito ozbiljno shvatio najavu Zorana Gopca o velikim rezovima za sljedeću sezonu. Manuel Štrlek dodao je pet golova, a vrlo dobro odigrali su Kopljar i Horvat s po četiri gola. Ponovno je zakazao najbolji Zagrebov strijelac Kiro Lazarov koji je zabio samo jedan gol pa je za njega budućnost u Zagrebu doista neizvjesna. Kod Barcelone najefikasniji su bili Juanin s 10 i Romero s devet golova. Barcelona je tako i 11. put pobijedila Zagreb u najjačem europskom klupskom natjecanju. No utakmica je pokazala da ova momčad Zagreba doista ima potencijala za nešto više.

HSV IZGUBIO I PROŠAO DALJE
Ono što nije pošlo za rukom Zagrebu, uspjelo je Kielcu. Poljaci su u uzvratu pobijedili 'hrvatski' Hamburg 30-27, ali nisu se plasirali u četvrtfinale s obzirom da su u prvoj utakmici izgubili 30-24. Najskuplji rukometaš svijeta Domagoj Duvnjak i ovaj je put bio najbolji igrač Hamburga. Poljacima je zabio šest golova, sve iz igre, a isti učinak imao je i Lindberg, no on je pola od toga zabio iz sedmeraca. Blaženko Lacković dodao je četiri, a Igor Vori dva gola. Kod Poljaka je naefikasniji bio Srbin Rastko Stojaković s devet golova.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dboras4 03.04.2010.

    balića ostavite na miru!!!da nema njega sve bi bilo u k....to je jasno u svakom napadu koji ne organizira on već netko drugi.i mora svima bit jasno da svi trebaju dati doprinos kad se igra,a ne da balić,džomba,zlajo...ispuste dušu na parketu,a ostali trčkaraju okolo i lijepo puše lopte...nema do ivana,ni u zagrebu ni u repki.

  • zzzbunjola 03.04.2010.

    Maglajlija i Basic bi slozili bolje taktiku utakmica...igraci bi vise dali svoj doprinos...i na kraju bi bolje prosli nego li ovako...

  • onaj 03.04.2010.

    Baliću svaka čast za sve što si napravio, no odi ko\' čovjek i prepusti mlađima da igraju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare