To je to što me zanima!

Barca izdominirala Juventus pa ga još i trolala: Drago nam je što ste mogli gledati GOAT-a...

Barcelona je nakon pobjede protiv Juventusa objavila sliku Messija uz opis najvećeg svih vremena, no iz Juvea poručuju da ćemo u sljedećoj njihovoj utakmici vidjet tko je ustvari najveći
Vidi originalni članak

Barcelona je sinoć pobijedila Juventus u Torinu 2-0 u drugom kolu grupne faze Lige prvaka. Trebao je to biti prvi okršaj dvojice najboljih svjetskih nogometaša nakon što je Cristiano Ronaldo otišao iz Real Madrida prije dvije godine, ali Portugalac nije mogao igrati jer je 24 sata prije utakmice još uvijek bio pozitivan na korona virus.

POGLEDAJTE VIDEO: Cristiano i Georgina u samoizolaciji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Messiju nije falilo motivacije usprkos činjenici da na drugoj strani ne stoji njegov najveći rival. Asistirao je za prvi gol Dembelea u 14. minuti, a onda sam pogodio iz penala u samoj završnici utakmice.

JUVENTUS - BARCELONA 0-2 No Cristiano, no party: Messi i Barca riješili bezopasni Juve, Morata će sigurno sanjati VAR

Nakon utakmice Barcelona je na društvenim mrežama trolala Juventus.

- Drago nam je što ste mogli vidjeti GOAT-a (u sportskom svijetu najveći svih vremena) na svom travnjaku - objavili su iz Barcelone uz fotografiju Lea Messija.

Torinski klub nije ostao dužan, odgovor je ekspresno uslijedio:

CRISTIANO PIŠE PA BRIŠE Ronaldo opet pozitivan i bijesan jer ne smije na Messija, psovao je testiranje pa obrisao objavu

- Vjerojatno ste gledali u pogrešan rječnik. Donijet ćemo vam pravog na Camp Nou - očito aludirajući na to da će Cristiano Ronaldo biti spreman za njihov sljedeći susret.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Šunka12 31.10.2020.

    Di se pojavi Tudor tu trava ne raste!!

  • 29.10.2020.

    Barceloni će Bayern opet dat 6 komada,i jedvo čekam to

  • CoochieMan 29.10.2020.

    Cuj ove komentare, tu cmizdre jer su ga dudlali 2-0.. izgubili ste 2-0 od tima koji je izgubio 8-2. I jos 3-1 od madrida. Bolje vam je da sutite.

Komentiraj...
Vidi sve komentare