Obavijesti

Sport

Komentari 110

No Cristiano, no party: Messi i Barca riješili bezopasni Juve, Morata će sigurno sanjati VAR

No Cristiano, no party: Messi i Barca riješili bezopasni Juve, Morata će sigurno sanjati VAR
7

Bez Cristiana Ronalda nije išlo, Juventus je ostao bez udarca u okvir protiv Barcelone koja je mogla i uvjerljivije od 2-0 slaviti u Torinu. Alvaru Morati VAR je tri puta poništio gol, sve opravdano

U najzanimljivijem dvoboju 2. kolu Lige prvaka u Torinu su nogometaši Barcelone pobijedili Juventus s 2-0 te barem malo umanjili žal zbog poraza u El Classicu.  

I Barcelona i Juventus su u Torinu izveli okrnjene sastave, a najviše je kod domaćina nedostajao zaraženi Cristiano Ronaldo. Katalonci su bolje započeli dvoboj, Griezmann je već u 3. minuti pogodio vratnicu, a u 14. minuti su i poveli nakon što je udarac Francuza Dembela s 20 metara zakačio igrača Juvea Chiesu i promijenio smjer, i neobranjivo ušao u mrežu.

Champions League - Group G - Juventus v FC Barcelona

Potom je čak dvaput VAR poništio golove Morate, a priliku utakmice je propustio Dembele u 35. minuti, kada je njegov udarac prema vratima zaustavio Bonucci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U drugom dijelu igrao se vrlo loš nogomet, za razliku od sjajnog prvog poluvremena. U 55. minuti Morati je VAR zbog zaleđa poništio i treći gol na ovoj utakmici, a u 85. minuti branič domaćih Demiral je dobio crveni karton. U 90. minuti Bernadeschi ruši Fatija, a Leo Messi iz kaznenog udarca postavio konačnih 2-0. 

U drugoj utakmici ove skupine Ferencvaros i Dinamo Kijev su u Budimpešti igrali 2-2, a Ukrajinci su prokockali vodstvo od 2-0.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
LIGA PRVAKA, 2. KOLO 21:00 , TORINO
Juventus
0 : 2
Barcelona
Dembele 14', Messi 90+1'
Sortiranje događaja
90+5'

Kraj! Završila je utakmica u Torinu sa zasluženom pobjedom Barcelone koja je mogla biti i uvjerljivija od 2-0. Koliko je Juve bio bezopasan, možda će najbolje oslikati ovaj statistički podatak... Završio je bez udarca u okvir.

90+1'

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Naravno da Messi neće propustiti završiti utakmicu u sudačkoj nadoknadi. Mirno i školski plasirao je loptu poluvisoko uz desnu stativu za 2-0.

90'

Penal za Barcelonu! Bernardeschi je nespretno s leđa u kaznenom prostoru srušio Fatija.

85'

Demiral je vjerojatno upravo zacementirao titulu najlošijeg igrača ove utakmice. U 70. minuti dobio je prvi žuti karton, a u 85. drugi i crveni...

75'

Mogao je Griezmann sada dotući Juventus, ali ostaje 0-1. Izašla je Barcelona u kontru, Griezmann se sjurio s loptom, ali okrznula je suprotnu stativu.

Andrea Pirlo tek je sada napravio prvu izmjenu, umjesto Kuluševskog unutra je McKennie.

Komentari 110