To je to što me zanima!

Barca izvela čudesan preokret i ostala u igri za naslov La Lige

Barca i Real imaju po 74 boda, a četiri kola prije kraja Atletico vodi s 76 bodova. Junak dvoboja je bio Leo Messi (57, 70) s dva gola, a jedan je dodao  Antoine Griezmann
Vidi originalni članak

Nogometaši Barcelone ostali su u utrci za prvaka Španjolske nakon što su u gostima pobijedili Valenciju 3-2. 

Barca je tako ostala na dva boda zaostatka za vodećim Atleticom nakon što je prije četiri dana kiksala domaćim porazom od Granade. 

Junak dvoboja je bio Leo Messi (57, 70) s dva gola, a jedan je dodao Antoine Griezmann (63).

Valencia je vodila golom glavom Gabriela Pauliste nakon kornera (50). Sredinom nastavka Messi i Griezmann okrenuli su utakmicu, Argentinac je zabio dva, Francuz jedan gol. A konačnih 3-2 postavio je Carlos Soler (83) dalekometnim udarcem.

Barca i Real imaju po 74 boda, a četiri kola prije kraja Atletico vodi s 76 bodova. 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • luka modric ne laze na sudu 03.05.2021.

    Real osvaja La ligu ove Godine 100% to se zna

  • đuro kojotovski 03.05.2021.

    iskreno, u posljednje vrijeme Barcelonu na životu održavaju Messi, Griezmann i de Jong.. kad njih trojica ne mogu ništa, cijeli tim staje.. Pedri je umoran i ne pruža više igre kao prije mjesec-dva.. Busquets nekim čudom igra jako dobro u posljednje vrijeme, ali ima problem što iza sebe ima teške propuhe.. nažalost, Pique i Lenglet su standardni a obojica ove sezone dosta kiksaju, pogotovo Lenglet.. Alba je orijentiran samo prema naprijed pa je u obrani igrač manje, a Dest je puno bolji naprijed nego iza.. Mingueza mi se čini igrač poput Puyola koji nije najbolji tehnički, ali igra srcem i tako nadoknađuje neke svoje nedostatke.. sve u svemu, napokon je malo i španjolska liga zanimljiva i neka tako ostane do zadnje minute.. :)

  • 03.05.2021.

    Obrana Barcelone je najsporija u povijesti, dodaš onog Busquetsa i imaš 4 puža na terenu. Bilo koja ozbiljna ekipa će natamburat Barcelonu dok se ne riješe nabrojanih plus Sergi Roberto. Barcelonina igra je kao da gledaš stolni nogomet, igrači tijekom utakmice većinom na istom mjestu, metar tamo metar vamo ali to je to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare