To je to što me zanima!

Barca izvukla bod protiv Cadiza, 'pocrvenili' De Jong i Koeman!

Barca je opet igrala loše, bezvoljno, bez ideje. U 90 minuta je Koemanova momčad uputila tek šest udarca prema golu Cadiza, od čega dva u okvir. Protiv momčadi koja je tek prošle sezone ušla u Primeru
Vidi originalni članak

Kriza u Barceloni sve je dublja. Momčad Ronalda Koeman ponovno nije uspjela pobijediti, ovog puta su Katalonci bez golova (0-0) remizirali s Cadizom. Ne, Cadiz nije izvukao bod protiv Barcelone, nego je Barcelona izvukla bod protiv Cadiza.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Barca je opet igrala loše, bezvoljno, bez ideje. U 90 minuta je Koemanova momčad uputila tek šest udarca prema golu Cadiza, od čega dva u okvir. Protiv momčadi koja je tek prošle sezone ušla u Primeru u kojoj je posljednji put bila 14 godina ranije.

Cadiz je bio bolja momčad, a Barcu je u dva navrata spašavao ter Stegen. Prvo je u prvoj minuti drugog dijela fantastično obranio udarac Alvara Negreda koji je išao u rašlje, a deset minuta prije kraja susreta je Salviju Sanchezu obranio u situaciji 'jedan na jedan'. Barca je u tim trenucima bila s igračem manje budući da je u 65. minuti zbog drugog žutog u razmaku od četiri minute isključen frustrirani Frenkie de Jong. A duboko u sudačkoj nadoknadi i Koeman.

I najoptimističnijim navijačima Barcelone sada je jasno da će ova sezona biti puno teža nego što su mislili. Nakon pet kola Barca ima devet bodova, sedam manje od Reala, doduše uz utakmicu manje. Istina, Barca još nije izgubila utakmicu, ali s ovakvom igrom ih neće puno pobijediti...

Idi na 24sata

Komentari 56

  • 24.09.2021.

    treba pasti da bi se digao. Svaki klub ima krizu.

  • 24.09.2021.

    da je ostao suarez i messi bilo bi nešto..ovako ništa

  • skyvision 24.09.2021.

    to je loš skauting Barce...da su doveli Livaju i Melnjaka na vrijeme sad bi bili medju 3

Komentiraj...
Vidi sve komentare