To je to što me zanima!

'Barca je najbolja ekipa svijeta, a još im je i ponos povrijeđen'

Prije prve utakmice sam rekao da je Barcelona najbolja momčad svijeta, a i dalje to mislim. Mi smo druga najbolja, rekao je trener Bayerna na 'presici' na Nou Campu
Vidi originalni članak

Bayern je odradio zadnje medijske obveze i pred njima je ostao najbitniji dio, uzvratna utakmica polufinala Lige prvaka u srijedu. Pred novinare su izašli Thomas Müller, Bastian Schweinsteiger i trener Jupp Heynckes.

- Barcelonin ponos je povrijeđen nakon 4-0 poraza i zato su posebno opasni - rekao je Schweinsteiger.

Müller se pribojava Lea Messija. 

- Nadam se da sam u krivu, ali mislim da ćemo vidjet drukčijeg Messija nego u Münchenu. Ne znam koliko je bio spreman u prvom susretu, ali sam vidio što je napravio za vikend protiv Bilbaa. Ušao je s klupe i zabio fantastičan gol. Sada će biti spreman, a onda je maksimalno opasan. Jasno je da Barca ovisi o njemu.

Heynckes je nastavio sa sipanjem komplimenata.

- Prije prve utakmice sam rekao da je Barcelona najbolja momčad svijeta, a i dalje to mislim. Mi smo druga najbolja. Ne smijemo se zanijeti jer imamo veliku prednost, dvije su utakmice i moramo dokazati da prva nije bila slučajna. Imamo svoju filozofiju i nećemo igrati defenzivno, bit ćemo hrabri i pokušat ćemo zabiti.

Šestorici njegovih nogometaša prijeti žuti karton i suspenzija za finale.

- Puno sam odmarao i rotirao igrače tijekom sezone. Imam 21 igrača i svi su bitni, tko god da je na terenu, razina naše igre ne pada.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • ŽeljkoDružinec 01.05.2013.

    Bayern i samo Bayern i uvijek Bayern !!!

  • kiki1984_1 01.05.2013.

    jedino razlog ovolike dominacije njemaca nad spanjolcima i opcenito ove sezone u ligi prvaka je fizicka superiornost,nista drugo..njemci melju trkom i presingom toliko da ostali ispadaju kao juniori!

  • RikyFcb 01.05.2013.

    Gospoda od kluba, a slj. godine ce biti jos veca gospoda kad im Pep dodje. Veliko postovanje imaju od mene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare