To je to što me zanima!

Barça je predstavila povijesne dresove s vodoravnim crtama

Prvi put u povijesti nogometnog kluba, Barcelonini će dresovi imati horizontalne plavo-crvene linije. Promjena je to koja se nije svidjela svim navijačima "blaugrane"
Vidi originalni članak

Dan nakon kraja prvenstvene sezone u Španjolskoj, Barcelona je predstavila domaći i gostujući dres za sljedeću sezonu. Već je otprije bilo poznato kako će dres katalonskog velikana po prvi put u povijesti krasiti horizontalne linije , a sada se to može vidjeti i na nogometašima "blaugrane" .

Gostujući dres ponovno je u bojama katalonske zastave, ali ovaj put samo na leđima, dok je prednja strana majice u potpunosti žuta.

Dres kreće u prodaju već u utorak, 26. svibnja. Kako je cijena ovosezonskog dresa 90 funti, za novi ćete vrlo vjerojatno morati izdvojiti oko 1000 kuna .

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Jimmy Gibbs Junior 26.05.2015.

    dobra stvar je da će ovosezonski sad biti jeftiniji a puno je ljepši od novih. s vodoravnim crtama izgledaju zdepasno nekako hehe, mada ovaj žuti nije loš al nie mi to barcelona..

  • rzbrzotrz 24.05.2015.

    Nije bitno kako linije stoje, već tko nosi te dresove... Ne bi me iznenadilo da za dvije sezone dođe na red i dijagonalna opcija.

  • pingvin_4 24.05.2015.

    gostujoci su mi ok al ovi domaci totalna katastrofa zasto menjati vertikalu ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare