To je to što me zanima!

I Messi u 'kockastom'! Dresovi Barce izgledat će kao hrvatski

PRVI PUT U POVIJESTI Barcelona je od osnutka 1899. imala pruge na dresu. Od sljedeće sezone Messi i društvo igrat će u dresovima koji su praktički isti kao hrvatski, samo što su kvadratići plavi i crveni
Vidi originalni članak

Barcelona priprema revolucionarni zaokret u izgledu dresova. Novina Sport sa sjedištem u Barceloni donosi ekskluzivan izgled dresova koji će od sljedeće sezone, prvi put u 120-godišnjoj povijesti kluba biti bez tradicionalnih plavih i crvenih pruga.

Umjesto njih Katalonci će na dresu imati kvadratiće baš poput dresa u kojem igra hrvatska reprezentacija. Isti je i dobavljač opreme, Nike, koji je, kako piše Sport, već dobio zeleno svjetlo iz Barcelone za izradu novih dresova.

Novina Sport koja je objavila ekskluzivne fotografije novog Barcinog dresa  za sljedeću sezonu u nekoliko je navrata prijašnjih godina imala informacije o garniturama katalonskog kluba koje su se kasnije pokazale točnima. Tako je Sport 2014. godine prije svih ekskluzivno objavio kako će Barcelona prvi put u povijesti kluba umjesto tradicionalnih uspravnih imati dresove s položenim prugama.

I drugi izvor blizak Barceloni objavio je vijest o revolucionarnoj promjeni koja se sprema od sljedeće sezone. Mundo Depotivo piše kako je već poznat izgled novih Barcinih dresova koji će podsjećati na hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Klanfarzvonko 19.09.2018.

    Ne dirajte se u hrvatsko obiležje jer je to oduvijek hrvatska svetinja..

  • John_Wick 19.09.2018.

    Ovo užasno izgleda.. to nije Barcelona.. nadam se da ovo nije istina.. u neke stvari se ne treba diratia, a tu spada i diranje u 120 godišnju povijest

  • nori 🖖 19.09.2018.

    Kockice a ne kvadrati 🤡

Komentiraj...
Vidi sve komentare