Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
68 komentara

I Messi u 'kockastom'! Dresovi Barce izgledat će kao hrvatski

PRVI PUT U POVIJESTI Barcelona je od osnutka 1899. imala pruge na dresu. Od sljedeće sezone Messi i društvo igrat će u dresovima koji su praktički isti kao hrvatski, samo što su kvadratići plavi i crveni

Foto: DPA/PIXSELL/Mundo Deportivo
68 komentara

Barcelona priprema revolucionarni zaokret u izgledu dresova. Novina Sport sa sjedištem u Barceloni donosi ekskluzivan izgled dresova koji će od sljedeće sezone, prvi put u 120-godišnjoj povijesti kluba biti bez tradicionalnih plavih i crvenih pruga.

Umjesto njih Katalonci će na dresu imati kvadratiće baš poput dresa u kojem igra hrvatska reprezentacija. Isti je i dobavljač opreme, Nike, koji je, kako piše Sport, već dobio zeleno svjetlo iz Barcelone za izradu novih dresova.

Foto: Sport ES

Novina Sport koja je objavila ekskluzivne fotografije novog Barcinog dresa  za sljedeću sezonu u nekoliko je navrata prijašnjih godina imala informacije o garniturama katalonskog kluba koje su se kasnije pokazale točnima. Tako je Sport 2014. godine prije svih ekskluzivno objavio kako će Barcelona prvi put u povijesti kluba umjesto tradicionalnih uspravnih imati dresove s položenim prugama.

I drugi izvor blizak Barceloni objavio je vijest o revolucionarnoj promjeni koja se sprema od sljedeće sezone. Mundo Depotivo piše kako je već poznat izgled novih Barcinih dresova koji će podsjećati na hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Naši partneri pišu
Message