To je to što me zanima!

Barca nošena fantastičnim Messijem prošla Stuttgart

U samo 22. minute već je sve bilo riješeno. Leo Messi zabio je u sretnoj mu 13. minuti, a onda i Pedro Rodriguez nakon asistencije Yaye Tourea
Vidi originalni članak

Kao i što se očekivalo Barcelona je lakoćom riješila prepreku zvanu Stuttgart i pridružila se Arsenalu, Manchester Unitedu, Bayernu, Lyonu, Interu, CSKA Moskvi i Bordeauxu u četvrtfinalu Lige prvaka. Iako su s Nou Campa proteklih dana pričali kako će biti teško protiv njemačke momčadi, svi su vjerojatno već davno mislima bili na ždrijebu koji se održava u petak. U samo 22. minute već je sve bilo riješeno. Messi je zabio u sretnoj mu 13. minuti, a onda i Rodriguez nakon asistencije Tourea, ali i u ovoj akciji ključan je bio potez Messija koji je fantastičnom loptom za Yayu Tourea 'iz igre izbacio' cijelu obranu njemačke momčadi. Barca je 'odmarala' do 60., a onda je Meesi udarcem sa 20-ak metara prevario Lehmanna. U posljednjim trenucima zabio je i Krkić za konačnih 4-0. O Stuttgartu ne treba ni trošiti previše riječi, jedan udarac i to izvan okvira u 90 minuta, govori sve. Prve utakmice četvrtfinala igraju se već za dva tjedna.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Interista 17.03.2010.

    Messi je sad dokazao da je najbolji na svijetu.Jednostavno je čarobnjak.Svaka mu cast!

  • fl4nd3r 17.03.2010.

    @ boixos os kakv real ? real je ispo btw sjajna tekma, i to je igračina a ne onaj glumac KristiJano Ronaldo

  • nevidljiv_ca 17.03.2010.

    Ma lako je Barceloni pobjediti kad imaju pomoc Sudaca, ja se smijem kladiti da Barcelona nebi prosla Zagrebacki Dinamo u 2 utakmice!

Komentiraj...
Vidi sve komentare