To je to što me zanima!

Barca odahnula: Leo Messi je potpisao novi ugovor do 2018.

Messi je potpisao novi ugovor s Barcelonom koji ga obvezuje na ostanak u klubu do lipnja 2018. godine. Barca je htjela povisiti i odštetnu klauzulu, no Leo nije dopustio
Vidi originalni članak

Najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi (25) potpisao je i službeno dvogodišnje produljenje ugovora s Barcelonom koje ga vezuje za klub s Camp Noua do lipnja 2018. godine. Messi je tako išao stopama klupskog kapetana i dokapetana Carlesa Puyola i Xavija Hernandeza koji su obojica produljili svoje ugovore prošlog mjeseca.

"Nakon Puyola i Xavija ovog je poslijepodneva bio red na Lea Messija. Argentinska je zvijezda u pratnji oca potpisala produljenje do 30. lipnja 2018. Ugovor je potpisan u nazočnosti predsjednika Sandra Rosella, potpredsjednika Josepa Marije Bartomeua i sportskog direktora Andonija Zubizarrete", stoji u Barceloninom priopćenju.

U novom Messijevom ugovoru ista je odštetna klauzula kao u prethodnom, u visini od 250 milijuna eura. Tu je klauzulu predsjednik Barcelone htio povisiti, no Messi je odluku stopirao. 

U 2012. godini omaleni je Argentinac, podsjećamo, srušio rekord po broju postignutih golova u jednoj kalendarskoj godini. Zabio je 91 gol i tako nadmašio učinak Gerda Müllera od 85 golova iz 1972. Da Messi ne namjerava nimalo popustiti svoj ritam u paranju suparničkih mreža pokazao je i ove godine zabivši deset golova u osam nastupa dosada.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • Kuki Kuki 07.02.2013.

    Meeeeessssssiiii

  • chelseaMG 07.02.2013.

    on je odavno rekao da će karijeru završiti u barci. klub je za njega plaćao injekcije da naraste, a to je bio rizik za njih. on to jako cijeni, jer da nije bilo njih nembi ni danas bilo njega kao takvog.

  • MarinoValentić 07.02.2013.

    Da Barca odahnula.. Messi potpisa ugovor do 2018... jesan ja nešto propustija? Jel ovo 2013 godina... di je panika :S

Komentiraj...
Vidi sve komentare