To je to što me zanima!

Barca petardom u četvrtfinale, Raketa asistirao Messiju za gol

Barcelona je put ka pobjedi utrla ranim pogotkom Griezmanna (4), na 2-0 povisio je Lenglet (27), da bi se u nastavku u strijelce upisali Messi (59, 89) dvaput i Arthur (77)
Vidi originalni članak

Nogometaši Barcelone plasirali su se u četvrtfinale Španjolskog kupa, oni su u susretu osmine finala na svom Camp Nouu uvjerljivo nadigrali Leganes s 5-0 (2-0).

SREDILI ZARAGOZU Real i bez Modrića lagano do četvrtfinala, Valencia jedva

Barcelona je put ka pobjedi utrla ranim pogotkom Griezmanna (4), na 2-0 povisio je Lenglet (27), da bi se u nastavku u strijelce upisali Messi (59, 89) dvaput i Arthur (77).

Hrvatski reprezentativni veznjak Ivan Rakitić igrao je za Barcelonu od 61. minute te je asistirao Messiju za posljednji gol na susretu.

Još ranije su se u četvrtfinale plasirali Athletic Bilbao, Valencia, Villarreal, Real Sociedad, Real Madrid i Granada, a kasnije u četvrtak još igraju drugoligaš Mirandes i Sevilla. (dk)

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 31.01.2020.

    Neko će reći da je u Barci trener samo figura i da Mesi sve određuje, ali ko je malo pratio ovog trenera kada je došao promjenio je u prve dvije tekme formaciju iz klasične 4-3-3 u nekakvu 3-1-4-2 i dobio veliko ništa jer ga je Valencia razvalila, a i Granadu su teško dobili sa 1:0. Vraćanje klasičnoj 4-3-3 koju igraju godinama sa Mesijem kao slobodnjakom bez obaveza u obrani i eventualnim novim napadačem dok nema Suareza, jer mali Fati nije još kalibar za velike tekme, sigurno će vratiti ih na prvo mjesto poslije El-clasica jer redovno deru Real u Madridu a pitanje je dana kada će Real kiksati protiv male ekipe.

  • Konjushar 30.01.2020.

    11 Liga u 13. sezona, kupovi koga zanimaju možda Realovce kad pobijede jedino... za Barcu je sad jedino bitna ili najbitnija LP no s ovom upravom nemoguče i ovakvim "pojačanjima"...

  • Roberto Barcello 30.01.2020.

    Ma koji Leganes,to je slabije od Barce B! Kao prave suparnike priznajem im Real,Atletico,Valencia,Sevilla ,Real Sociedad

Komentiraj...
Vidi sve komentare