To je to što me zanima!

Barca predstavila pojačanje: 'Tata, ja bih potpisala ugovor!'

Malena je oduševila sve, a tko zna, možda i ona u budućnosti zaigra nogomet, pa ovaj put u svoje ime potpiše ugovor. Murillo je u Barcu stigao na inzistiranje trenera Valverdea jer Katalonci imaju problem s ozljedama
Vidi originalni članak

Preslatka kćer Jeisona Murilla napravila je šou na predstavljanju svog tate u Barceloni. Vidjevši kako on nešto potpisuje, odlučila je preuzeti stvar u svoje ruke, 'otela' je tati kemijsku, i potpisala ugovor. Kolumbijac je stigao na posudbu u Barcu u zimskom prijelaznom roku uz opciju otkupa sljedeće sezone.

Malena je oduševila sve, a tko zna, možda i ona u budućnosti zaigra nogomet, pa ovaj put u svoje ime potpiše ugovor. Murillo je u Barcu stigao na inzistiranje trenera Valverdea jer su Katalonci u zadnjih nekoliko mjeseci krpaju s dva stopera, a često su se na terenu znali pronaći i članovi druge momčadi, kao primjerice u kupu.

Samuel Umtiti ima velike probleme s koljenom i pitanje je kada će se vratiti, dok je Thomas Vermaelen u životu proveo više po rehabilitacijama nego na travnjaku. Tako su obveze pale na Piquea i Lengleta, a Kolumbijac će Blaugrani dati potrebnu širinu u zadnjoj liniji.

Murillo je karijeru započeo u Udineseu, no za njih nije upisao nijedan službeni nastup. Slijedile su posudbe po Granadi i Cadizu, da bi ga na koncu otkupio Inter. Tamo se zadržao tri godine i bio je vrlo bitna figura na terenu.

No, dolaskom konkurencije, njegov status je došao u pitanje te se odlučio otići u Valenciju što je bila fantastična odluka. Tamo je opet proigrao i ono što je najbitnije, ustalio se u prvoj postavi. To nije promaklo velikoj Barceloni koja ga je prvo dovesti na posudbu, a onda ga na kraju sezone možda i kupe.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Internet Explorer 28.12.2018.

    mogao je dovest cjelu uzu i siru obitelj

  • Exterminator 28.12.2018.

    A gdje je zalutao Jedvaj ?

  • user_204031 28.12.2018.

    Ne shvacam to dovodjenje djece na potpis ugovora..

Komentiraj...
Vidi sve komentare