To je to što me zanima!

Barca prodala Halilovića: Alen dogovorio transfer u Valenciju?

On želi ostati u Španjolskoj i Valencia je jako dobra ekipa. Mislim da su idealna sredina za njegov nogometni razvoj, rekao je za Cadena Ser Alenov menadžer, Zoran Stojadinović
Vidi originalni članak

Španjolska Valencia novi je dom hrvatskog reprezentativca Alena Halilovića. U dogovor je uključena opcija prvokupa pa će ga 'blaugrana', ukoliko to u budućnosti poželi, moći vratiti za 12 milijuna eura, javljaju španjolski mediji.

- Više ili manje, sve je dogovoreno, postigli smo dogovor uz opciju prvokupa. Kao bivši igrač i Alenov menadžer vidim ovaj transfer kao dobar potez. On želi ostati u Španjolskoj i Valencia je jako dobra ekipa. Mislim da je to idealna sredina za njegov nogometni razvoj - rekao je za Cadena Ser Alenov menadžer, Zoran Stojadinović.

Poslije Dinama, Barcelone i Sporting Gijona, ovo mu je četvrti klub u karijeri, iako još nema niti 20 punih godina. Službene potvrde klubova još nema, ali s obzirom na broj natpisa posljednjih dana, transfer je vrlo blizu realizacije.

Vjeruje se kako će ga izbornik Ante Čačić voditi na Euro u Francuskoj kao jednu od rezervnih opcija u napadačkim zamislima.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • dkoor 28.05.2016.

    Odlican igrac. Jucer je u drugom poluvremenu protiv Moldavije bio najbolji.

  • aDaMeVidiBabo 27.05.2016.

    kako me nervira prvokup u ugovorima, najbogatiji klubovi su zaštićeni na sve načine

  • strmi007 27.05.2016.

    Bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare