To je to što me zanima!

Barca se poigrala s Atleticom: Krenulo je nakon prvog gola

Barcelona je sinoć na Camp Nou pobijedila vrlo dobri Atletico Madrid 5-0 uz tri gola Lea Messija. Katalonci nakon pet utakmica imaju 11 bodova uz gol razliku +18
Vidi originalni članak

Moram zahvaliti i čestitati suigračima. Pokazali smo da, kad igramo dobro, uživamo u našem nogometu, rekao je skromni Leo Messi koji je u domaćoj 5-0 pobjedi protiv Atletico Madrida zabio svoj drugi hat-trick ove sezone.

- Atletico ima sjajnu momčad, respektirali smo ih, no krenulo nas je nakon prvog gola. Bez obzira na uvjerljivu pobjedu bila je to za nas jako teška utakmica - priča Messi koji je s nova tri gola prvi strijelac lige s osam golova. Posebno mu očito leži baš Atletico, u 11 nastupa protiv Madriđana zabio je čak 14 golova.

- Zasluge za pobjedu idu svim igračima. Ponovno su radili žestoko za pobjedu, baš kao što su činili u San Sebastianu, protiv Milana i u Valenciji, u utakmicama koje nismo uspjeli dobiti. Ovaj smo put bili bolji od naših suparnika. Dogovor je bio da pod svaku cijenu maknemo loptu iz područja oko našeg 16-erca, jer napadaču kao što je Atleticov Falcao nije se pametno izlagati - zaključio je Guardiola.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • ibracadabra09 25.09.2011.

    Barca ima 5 vrhunskih veznjaka (fabregas, xavi, iniesta, affelay, thiago prema naprijed) i opet svi igraju i nitko se ne zali na minutazu i slicno. Guardiola brine o igracima i to se vidi po njihovoj sreci i ponasanju na terenu. Milito je otisao iz Barcelone i niti jednu ruznu rijec nije rekao kao niti Bojan koji nazalost nije imao previse igre ali je malo i sam kriv jer Barci treba netko ko zabija.

  • oliverkahn 25.09.2011.

    kako jednostavno.......villa prekrasan gol kao i prvi messijev, srugi gol na tekmi bi se moglo zaleđe suditi

  • MALDINI1899 25.09.2011.

    pa mi neko kaže da španjolska liga valja. uh, jako. real madrid i pušibarca dobivaju utakmice sa po 5-1 4-2 8-0 6-1 a drugi se bore za ostanak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare