To je to što me zanima!

Barca u sljedećoj sezoni s rekordno jakim budžetom

Transfer Zlatana Ibrahimovića u petak je načelno dogovoren, a katalonski će ponos u sezonu koja slijedi krenuti s rekordno visokim proračunom...
Vidi originalni članak

Dopredsjednik kluba zadužen za ekonomska pitanja, Joan Boix, obznanio je u petak da je FC Barcelona, kao kompletno sportsko društvo, uključujući košarkašku, rukometnu i ine sportske sekcije, u prošloj sezoni poslovalo s devet milijuna eura profita. Za novu sezonu u Barceloni planiraju s rekordnim proračunom. On će iznositi 405 milijuna eura. Ne misle da će tijekom sezone morati u rebalanse... Sportski direktor kluba Aitor Begiristain istom je prigodom potvrdio da je vodstvo kluba sa Zlatanom Ibrahimovićem načelno dogovorilo sve detalje transfera.
- Dolazak Zlatana ibrahimovića sada je tek formalnost. Načelno smo postigli sporazum s njim, baš kao i s njegovim dosadašnjim klubom, Interom - rekao je Begiristain.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • vlaka 25.07.2009.

    ne laprdaj bosania ja ka vidin ovu momčad barcelone ovu generaciju ja vidin jedanu od najboljih nogometnih momčadi svih vremena

  • Dakox 24.07.2009.

    ajde ne laprdaj bosnia, barca je bila pokradena na Camp Nou isto da je tamo nisu pokrali prosla bi sve jedno zato se pokriji po usima i suti..

  • messi_10 24.07.2009.

    a ja kada vidim članak od barce vidim tvoje maloumne komentare..e pa mami si piši sudija, liga šampiona i tako to..!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare