To je to što me zanima!

Barcelona golovima u prvom poluvremenu do novog slavlja

Barcelona je povela u 21. minuti nakon što je Xavi lijepo uposlio Pedra, koji pogađa za 1-0. Domaćini su vodstvo udvostručili u 42. minuti autogolom Marca Valientea
Vidi originalni članak

Nogometaši Barcelone rutinirano su na Nou Campu u 36. kolu Primere pobijedili Valladolid 2-1. Katalonci su pitanje pobjednika riješili u prvih 45 minuta kada su zabili oba gola.

Barcelona je povela u 21. minuti nakon što je Xavi lijepo uposlio Pedra, koji pogađa za 1-0. Domaćini su vodstvo udvostručili u 42. minuti. Iz kornera je ubacio Xavi, a loptu je u vlastitu mrežu pospremio Marc Valiente.

U nastavku Barcelona je dominirala, a treći gol nisu zabili. Dapače, u 89. minuti Valladolid je smanjio na 2-1. Iz penala je zabio Perez.

Od ostalih utakmica treba izdvojiti vrijednu 2-0 pobjedu Deportiva protiv Espanyola kojom su pobjegli iz opasne zone. U opasnu zonu domaćim porazom pala je Zaragoza. Njih je 2-1 kao gost pobijedio Athletic Bilbao.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • lopovi od 1902 20.05.2013.

    montoya zaslužuje biti u prvih 11

  • user_239832 20.05.2013.

    Koji dirljiv trenutak oko podizanja pehara. Ali mi je bilo i smiješno, Puyol ide po Abidala, a Song pomislio da ide po njega (Abi je bio iza Songa). Šteta što je cijelu proslavu pokvario pljusak, pa zbog toga vjerojatno nije došlo puno navijača, ali se na kraju stadion dobro popunio. Visca el Barça y Visca el Catalunya!

  • Nisam Taj 20.05.2013.

    Ovako to rade pravi sampioni !!! Valjda ce neki napokon poceti shvacat sto zaista znaci "vise od kluba". Zaista je ljubav prema Barceloni jedan predivan osjecaj,osjecaj koji je definitivno uzvracen...

Komentiraj...
Vidi sve komentare