To je to što me zanima!

Barcelona i Argentinac Leo Messi postigli dogovor

Prema uvjetima novoga ugovora Messi će, kako se i špekuliralo, zarađivati 9.5 milijuna eura godišnje, odnosno 500.000 eura više od Ibre
Vidi originalni članak

Europski nogometni prvak Barcelona i njezina najveća zvijezda, Argentinac Lionel Messi, uspješno su okončali pregovore oko potpisivanja novog ugovora, objavila je španjolska televizijska postaja TVE...
Prema uvjetima novoga ugovora Messi će, kako se i špekuliralo zadnjih dana, zarađivati 9.5 milijuna eura godišnje, odnosno 500.000 eura više od novopridošlog švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića. Argentinski 22-godišnji napadač potpisat će novi ugovor, koji bi ga na Camp Nou trebao zadržati do 2014., čim se momčad vrati s turneje po Sjedinjenim Američkim Državama. Trenutno važeći Messijev ugovor istječe sljedeće ljeto, a prema njemu ponajbolji svjetski nogometaš zarađuje osam milijuna eura godišnje.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • messi_10 08.08.2009.

    ali..de ti meni reci..šta real nije pravi klub? pa de..reci ti meni kako je ronaldo odigrao protiv barcelone? isto ništa nije pokazao..a koliko ja znma messi je dodao iniesti loptu za 1-1 na stamford bridgeu!

  • YodaZoda1 08.08.2009.

    Ne vidim razlog zasto bi bio zelen iza usiju. Nisam reko nista lazno. Reko sam ono sta je. Kada se igralo protiv pravog protivnika Chelsea, jbt, cim bi ga malo taknuo vec je ruke sirio i bacao se po podu. Ima tehniku, ali kada je trebalo pokazat, taj Messi se nije ni vidio na terenu. Sjajno ga se cuvalo i nije mogao nista. I u tome je poanta. Da on moze isto ono sta moze i Ibrahimovic, srednjim klubovima moze raditi carolije, a protiv vecih ne moze. Real je bio koma kada su ih razbili, ali protiv Chelsea nije mogao nista. A pogotovo ne, kada se igralo na Stamford Bridgeu. A za sve mu je vise-manje zasluzan Iniesta, odnosno Xavi.

  • messi_10 08.08.2009.

    YodaZoda1..ti si još zelen iza ušiju..koliko imaš godina?

Komentiraj...
Vidi sve komentare