To je to što me zanima!

Barcelona i Valencia zamijenile golmane: Neto na Camp Nouu

Barcelona je objavila da je Valenciji za Neta platila 26 milijuna. Ter Stegen i dalje je prvi golman Blaugrane, Cilessen staje na vrata Šišmiša, golmani su razmijenjeni i... Svi sretni i zadovoljni
Vidi originalni članak

Brazilac Norberto Murara Neto (29) novi je golman Barcelone. Neto je došao iz Valencije, Barcelona je objavila da je Šišmišima platila 26 milijuna €, a sa dodatnim klauzulama ukupni bi se trošak transfera s vremenom mogao popesti na 35 milijuna.

Neto na Camp Nou zapravo dolazi da bi bio pričuva Ter Stegenu koji je neupitna prva opcija trenera Valverdea. Upravo je zato prije koji dan u drugom smjeru, iz Barcelone u Valenciju, otišao golman nizomemske reprezentacije, Jasper Cillessen (30).

Nizozemcu je dosadilo gledati kako Ter Stegen brani, a na Mestalli mu je Marcelino zajamčio mjesto prvog golmana. Neto očigledno nema tih problema pa su Barcelona i Valencia zamijenile golmane i - svi sretni.

Neto je u Europi već osam godina. Prve četiri bio je u Fiorentini onda dvije sezone sjedio kao pričuva Buffonu u Juventusu te nakon toga, a prije transfera u Barcelonu, dvije godine branio za Valenciju.

Na Copa America nije upao ni među tri brazilska golmana. Ispred njega izabrani su europski prvak Alisson (Liverpool) te dvije pričuve: Ederson (Manchester City) i Cassio (Corinthians).

Idi na 24sata

Komentari 13

  • DominikLivakovic1 27.06.2019.

    Moja Barcelono... Dali ste Cillessena i 29M za Neta. Cillessen je bolji vratar. Shvaćam da je htio ići ali još Valenciji nadoplatiti za Neta.. Pa ludost..

  • aaerts 27.06.2019.

    Neto i Bruto

  • juniorx1 27.06.2019.

    Ovi Barcini navijači (čitaj djeca) su jad...objava na "Barca Balkan" da ce De Ligt u Juventus,a komentari su najjaci...tipa "ide za parama,i nije neki igrac,precijenjen..." a prije dva mjeseca kada su bili sigurni da ce doci kod njih su komentari bili "najbolji stoper na svijetu,nece nam moci nitko nista,stoper za iducih 15 godina..." hahahah i sad ce dovesti Neymara za pun qurac para a lik ih je isprdao,pola sezone je ozlijedjen itd itd...bas mi je drago

Komentiraj...
Vidi sve komentare