To je to što me zanima!

Barcelona ima novu zvijezdu! Čekali su ga sedam godina...

Riqui Puig je u srijedu debitirao u prvoj momčadi Barce i odmah u prvom nastupu asistirao u pobjedi 4-1 u Kupu kralja. Španjolci pišu kako je riječ o igraču koji objedinjuje tri Barcelonine legende
Vidi originalni članak

Xabi, Busquets i Iniesta, a sve to u jednom igraču! Barcelona je proizvela upravo takvo čudo u svojoj La Masiji.

Riqui Puig je u srijedu debitirao u prvoj momčadi Barce i odmah u svom prvom nastupu asistirao u pobjedi 4-1 u Kupu kralja protiv Leonesa.

Puig je rođen u Terrassi baš kao i legendarni Xavi Hernandez, došao je u klub iz Jabaca poput Sergija Busquetsa, a nije oklijevao na američkoj turneji uzeti broj osam koji je nosio Andres Iniesta do svog oproštaja od kluba, piše Goal.

Riječ je o igraču kojeg krasi nevjerojatna tehnika, fantastičan pregled i razumijevanje igre, a čak sedam godina slavna Barcelonina akademija nije izbacila takvog igrača.

Odbio otići, čekao priliku uz Messija

Španjolac ima 19 godina, a iako je bio bez prilike u prvoj momčadi Barce, ljetos je odbijao ponude drugih klubova. Odlučio je ostati i graditi svoju budućnost uz Messija i društvo.

Veznjak je visok 169 centimetara, ima centimetar manje od Lea Messija. S Barcom je prošle sezone osvojio Uefinu Ligu mladih, a sada je na najboljem putu da se ustali i u prvoj momčadi. Debi je odradio vrhunski, ako nastavi ispunjavati potencijal, Barcelona ima osiguranu budućnost.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Kranksvester 07.12.2018.

    Ako ćemo suditi samo po onoj asistenciji, vidi se da mali ima taj x faktor.. e sad, da li će se dalje nastaviti razvijati u tom smijeru, to tek treba vidjeti.. ali da ima talent i vic u igri, ima

  • ev1l 06.12.2018.

    Barcina legenda Xabi? U kojem paralelnom svemiru?

  • Matija1611 06.12.2018.

    Ima jedan puno bolji ....XAVI SIMONS ... on će biti najbolji igrac Barcelone jednog dana ako ne i svijeta ...bas podsjeća na Modrića ...ima nekih 14-15 god ali kad je netko talentiran onda se to vidi odmah

Komentiraj...
Vidi sve komentare