To je to što me zanima!

Barcelona je uputila prigovor zbog lošeg travnjaka u Milanu

Mi se moramo znati adaptirati na sve uvjete, ali ovakav travnjak problematičan je za utakmice ovog ranga, rekao je Guardiola, a Barcelona se i službeno žalila
Vidi originalni članak

Nakon što se poslije prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka između Milana i Barcelone trener Katalonaca Pep Guardiola požalio na loš travnjak San Sira, španjolski klub je službeni prigovor adresirao Uefi.

Jednako kao i prethodni protivnik Milana u Ligi prvaka, engleski Arsenal, i Barcelona je imala prigovore na kvalitetu travnjaka na milanskom stadionu na kojem svoje domaće utakmice igraju nogometni velikani Milan i Inter.

Zanimljivo, Milan je u dvije uzastopne faze natjecanja u Ligi prvaka snage odmjerio s momčadima koje njeguju pas-igru gdje lopta većinu vremena provodi na zemlji, a poznato je da takvom stilu igru najviše smetaju neravnine na terenu.

- Mi se moramo znati adaptirati na sve uvjete, ali ovakav je travnjak ipak problematičan za utakmice ovog ranga. Teško je razvijati tečnu igru po tako lošem terenu – izjavio je Guardiola.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • BOAATENG 29.03.2012.

    ma ja govna katalonska sad se vadite na teren??????? ne mozete dobit i odma teren isti su uvjeti bili za obe momcadi imace camp nou odigrat 1 1 i ispast.FORZZA MILAN!

  • Phreex 29.03.2012.

    Jadno...

  • morenocro 29.03.2012.

    ajde šta seru!! Nisu mogli dati gol jakom Milanu i kvit!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare