To je to što me zanima!

Barcelona lagano s Osasunom, Budimir je ušao u igru s klupe

Barcelona je sada druga na tablici sa 56 bodova, dva boda manje, ali i dvije utakmice više od prvoplasiranog Atletico Madrida. Osasuna je na 13. mjestu s 28 bodova
Vidi originalni članak

Nogometaši Barcelone slavili su na gostujućem terenu protiv Osasune s 2-0 u utakmici 26. kola Primere.

POGLEDAJTE VIDEO: Vjenčanje Luisa Suareza

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Barcelona je povela u 30. minuti golom Jordija Albe na dodavanje Lionela Messija, koji je u 83. minuti asistirao i Ilaixu Moribi kod drugog gola.

Kod Osasune je Ante Budimir ušao u igru u 71. minuti. 

Barcelona je sada druga na tablici sa 56 bodova, dva boda manje, ali i dvije utakmice više od prvoplasiranog Atletico Madrida.

Osasuna je na 13. mjestu s 28 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • jumar 07.03.2021.

    Sve neki katalonci ovdje, a znaju Hrvatski? Čudan je to svijet.

  • Space Burek 07.03.2021.

    Rutinski odigrano tek toliko koliko se moralo. Moriba opet za 25 min pokazao vise od Pjanica u cijeloj sezoni. Morbia za sada odigrao 150-160 minuta a dao gol i 2 asistencije. Pjanic preko 50% minuta s ucinkom 0, 0 i 0 suteva u okvir. Moriba dobar prema naprijed i nazad a Pjanic los u oba smjera. Nadam se da ce biti neki ludak iz Serie A koji ce uzet Pjanica.

  • jamessi 06.03.2021.

    Kako sam već prije tjedan dana rekao,ova i ovakova Katalonska anakonda polako i sigurno pojačava svoj stisak i glavni je kandidat za dvostruku krunu.Danas je to bilo laganini bez puno muke.Padne li sutra Atletiko a past će jer Perez ništa drugo ne očekuje,završit će na kraju kao treći.Sad će se as always javit raznorazni -Floky,Luky,RealMandriltuki i ostali međutim sve im je zalud.Katalonska anakonda gmiže i gazi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare