To je to što me zanima!

Barcelona na Poljud poslala i Abidala: Prate neke naše igrače

Dio skautske službe Barcelone već nekoliko je godina Goran Vučević te nije mogao propustiti priliku da dođe na Poljud i pogleda neke hrvatske igrače. Sa sobom je poveo i legendarnog Erica Abidala
Vidi originalni članak

Hrvatska je nogometna reprezentacija, očekivano, privukla ogroman broj poznatih osoba iz svih društvenih sfera. Dakako, na Poljud se sjatilo i puno velikih sportskih 'faca', a jedna nam je posebno zapala za oko.

U društvu nekadašnjeg igrača, trenera i sportskog direktora Hajduka, Gorana Vučevića, bio je i legendarni francuski igrač i bivši branič Barcelone Eric Abidal.

HRVATSKA - MAĐARSKA 3-0 Hrvatska fantazija na Poljudu: 'Vatreni' su pred vratima Eura!

Kojim povodom? Vučević je danas dio skautske službe Barcelone, a Abidal je direktor nogometa u 'blaugrani'. Najavio je Vučević dolazak jednog Barceloninog skauta, ali nismo mogli ni sanjati da će to biti Abidal čija se riječ u Barceloni jako poštuje.

Kojim povodom ste tu, koga gledate, upitali smo Vučevića i Abidala.

- Rakitića, a koga drugog - odvratio nam je Vučević, a Abidal se zagonetno nasmijao pa pokušao proći pored navijača neprimjetno.

NAVIJAČKA GROZNICA PRIJE UTAKMICE Poljud je krcat! Mađari su ušli bez incidenta, policija ih pratila

Jasno, Barcelona ima ogroman budžet i može pratiti sve igrače na kugli zemaljskog i teško je povjerovati da su samo zbog Rakete potegnuli u Split. Hrvatska je nogometna reprezentacija prepuna talentiranih igrača poput Vlašića, Brekala, Livakovića i ostale garde koja sve ozbiljnije kuca na vrata reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ITALO DISCO_90 10.10.2019.

    koji je abidal na slici?!

  • Shogun 10.10.2019.

    Prati Olma

  • egzekutor još jači 10.10.2019.

    tko je ovaj ružni pored Abidala? Stanko Bubalo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare