To je to što me zanima!

Barcelona odahnula šest dana uoči Bayerna: Messi će igrati!

Ozljeda zadnje lože koju je 'zaradio' protiv PSG-a, stvar je prošlosti. Liječnici su Leu Messiju dali 'zeleno svjetlo' da zaigra protiv Bayerna u u utorak u polufinalu LP-a
Vidi originalni članak

Šest dana uoči prve polufinalne utakmice Lige prvaka, Barcelona može odahnuti, liječnici su dali dozvolu Leu Messiju da zaigra protiv Bayerna!

U utorak gostuju u Münchenu, a ponajbolji nogometaš svijeta bit će na raspolaganju Titu Vilanovi. Ozljeda zadnje lože koju je 'zaradio' protiv PSG-a, stvar je prošlosti. Predostrožnosti radi je propustio nedjeljnu utakmicu protiv Zaragoze, a u međuvremenu je odradio sve termine fizioterapije.

Na današnjem prijepodnevnom treningu još je vježbao odvojeno od momčadi.

Barca prije puta u Njemačku mora još 'odraditi' Levante i Messi će vjerojatno već tada dobiti određenu minutažu. 

Iako će Argentinac igrati protiv Bavaraca, kladionice nisu smanjile koeficijente. Bayern je tako i dalje favorit u prvoj utakmici, ali ne i za prolaz dalje.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • heureka56 19.04.2013.

    ponajbolji??? pa daj vi se šalite... NAJBOLJI!!!! a ne ponajbolji

  • gorski1 18.04.2013.

    problem zadnje loze se ne rjesava tek tako , lako se obnavlja i leo ce igrati samo pod injekcijama a to ga moze jos vise kostati , naravno da ga zele imat u timu protiv bajerna , ne vjerujem da ce bit od velike koristi i onaj pravi messi , satrat ce ga svabe , pogotovu jer znaju da je nacet , Bayern ide u finale .

  • dzidzi 18.04.2013.

    Ovo se velika Barsa da uzme lagano, malo jaci trening vidit cete :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare