To je to što me zanima!

Golman, asistent, ma sve: Ter Stegen oduševio asistencijom

Barca ponovno nije briljirala, ali je golovima Luisa Suareza (41) i 23-godišnjeg španjolskog braniča Juniora Firpa (49) prošla ovo gostovanje kod Getafea
Vidi originalni članak

Nogometaši Barcelone ubilježili su pobjedu u 7. kolu Primere svladavši u Madridu Getafe s 2-0 i to bez ozlijeđenoga Lionela Messija. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Barca ponovno nije briljirala, ali je golovima Luisa Suareza (41) i 23-godišnjeg španjolskog braniča Juniora Firpa (49) prošla ovo gostovanje. Posebno kod prvog gola treba istaknuti asistenciju Ter Stegena. Gosti su utakmicu završili s deset igrača zbog isključenja Lengleta (82). Ivan Rakitić je ušao u igru u 80. minuti. 

Katalonci su pobjedom skočili na drugo mjesto, s bodom iza vodećeg Reala, koji ima utakmicu manje. 

Athletic Bilbao doživio je prvi poraz u španjolskom prvenstvu. Ranije je na svom San Mamesu izgubio od Valencije s 0-1, a jedini pogodak zabio je ruski napadač Denis Čerišev u 27. minuti. 

U 21 sat na rasporedu je derbi kola Atlético Madrid - Real Madrid.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • 29.09.2019.

    Gledao utakm..Suarez je bio najmanje u liniji ako ne i u zaledju ali vidimo nigdje nemamo dokaza koji me demantiraju pa se pitam zasto??? Cak je i komm rekao izgleda da je suarez jednom nogom bio u zaledju..

  • nogofil 28.09.2019.

    Gledam komentare i nitko da kaže da Barcelona kad od početka igra sa Busquetsom i Sergio Robertom ( i to još na beku!!) naprosto ne moženiti dobro igrati niti dobro izgledati. Pa zar se ne vidi da ta dvojica najčešće vraćaju loptu unatrag, da od njih baš nikakva korist u napadu. Ja za Barcelonu navijam više desetljeća, ali mi se počinje gaditi sve više. Šovinizam ni inače ne trpim, a ovdje je i te kako prisutan, na štetu između ostalog i na našeg Rakitića.

  • zveki14 28.09.2019.

    Mislim da je ovo največa strelica do sada! Svaka čast!😁👍➡️

Komentiraj...
Vidi sve komentare