To je to što me zanima!

Barcelona se čudi i demantira angažman Didiera Drogbe...

Vrlo brzo su iz katalonske ekipe demantirali istinost ove vijesti. Uz veliko čuđenje su objasnili da nema nikakve šanse da u njihovu svlačionicu sleti Didier Drogba
Vidi originalni članak

Mnogi katalonski mediji u ponedjeljak su donijeli senzacionalnu informaciju po kojoj se u Barcelonu dočekuje dolazak 34-godišnjeg nogometaša Didiera Drogbe..

Premda je Bjelokoščanin nedavno objavio službeni odlazak u kinesku Shanghai Shenhuu, po toj informaciji bi donedavni napadač Chelseaja došao u Barcelonu na potpisivanje ugovora s katalonskim nogometnim divom.

Katalonska TV3 je tvrdila da je Drogba u svoj ugovor s kineskim klubom dao ugraditi klauzulu o trenutačnom raskidu suradnje pod uvjetom da ga angažirati poželi samo i isključivo Barcelona.

No, vrlo brzo su iz katalonske momčadi demantirali istinost ove vijesti. Uz veliko čuđenje su objasnili da nema nikakve šanse da u njihovu svlačionicu sleti igrač koji je bio koban po njih prošle sezone u polufinalu Lige prvaka (Drogba je zabio jedini pogodak za 1-0 na Stamford Bridgeu).

Idi na 24sata

Komentari 11

  • BIJA_1 27.06.2012.

    zabija al me zivcira zato sto se mlati na terenu, a kad njega netko takne odma pada i valja se po travnjaku

  • Chelsea11_1 26.06.2012.

    vrati se u chelseaa :(

  • Ivan cro_1 26.06.2012.

    hahahaha nisam jutros nista komentiro,samo sam cito komentare i smijao se neznanju neupucenih pojedinaca,vecinom klinaca. neki stvarno neshvacaju sta je barcelona!

Komentiraj...
Vidi sve komentare