To je to što me zanima!

Barcelona se pohvalila da je sin Ronaldinha postao njihov igrač

Brojni navijači priželjkivali su Ronaldinhovog nasljednika u Barceloni, a očeve uspjehe bit će jako teško nadmašiti. Ronaldinho je s Barcelonom je osvojio Ligu prvaka i dvije španjolske titule
Vidi originalni članak

Točno 20 godina nakon što je Ronaldinho potpisao za Barcelonu u kojoj je stekao svjetsku slavu, katalonski velikan priopćio je da je sin legendarnog Brazilca postao njegov igrač. Joao Mendes (17) prošlog je mjeseca bio na probi u Barci te je ispunio očekivanja i pridružio se klubu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mogu potvrditi da će Joao potpisati za Barcelonu. Barcelona je oduvijek bila dio mog života i mog srca, a sada se ta priča nastavlja kroz mog sina - rekao je Ronaldinho prije nekoliko dana za RAC1. 

Predsjednik Barcelone Joan Laporta bio je u kontaktu s Ronaldinhom te je pratio njegovog sina. Sa 14 godina potpisao je za Cruzeiro, a tada je skrivao identitet kako mu ne bi davali prednost te je gradio svoj put na vlastitim zaslugama. 

Brojni navijači priželjkivali su Ronaldinhovog nasljednika u Barceloni, a očeve uspjehe bit će jako teško nadmašiti.

Ronaldinho je na Camp Nouu proveo pet godina i odigrao 210 utakmica u kojima je zabio 95 golova, a neki su ušli u povijest, poput onog koji je izazvao ovacije na Santiago Bernabéu. S Barcelonom je osvojio Ligu prvaka i dvije španjolske titule. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Slajzerizer 10.02.2023.

    Šuplja priča

Komentiraj...
Vidi sve komentare