To je to što me zanima!

Barcelona spremila 22 mil. eura za Davida Trezegueta

Prema pisanju talijanskih medija, vodstvo Barcelone sljedećih će dana službeno ponuditi Juventusu 22 milijuna eura za Davida Trezegueta
Vidi originalni članak

Barcelona je interes za francuskog napadača pokazala još početkom ljeta, no on je tada s trenerom Claudiom Ranierijem dogovorio ostanak u redovima "Zebri". Ipak, vodstvo Barce nije odustalo od posla. Kako ga je trener Josep Guardiola zamislio kao prvog napadača, Barcelona će za tog 30-godišnjaka ponuditi 22 milijuna eura. Sam igrač voljan je preći u redove katalonskog kluba, a Juventus će teško odbiti toliko idašan iznos za igrača koji se bliži zalazu karijere.
Više o cijelom poslu trebalo bi se saznati krajem tjedna. Barcelona u utorak igra prijateljsku utakmicu u Firenzi protiv Fiorentine, a nakon tog ogleda s Juventusom će pregovarati oko Trezegueta. Prema nekim izvorima, Barcelona je voljna u zamjenu za "Trezegola" prepustiti Samuela Eto'oa Juventusu.
Ubojiti napadač David Trezeguet prošle je sezone postigao 20 golova u Serie A, no Raymond Domenech ga zbog osobnog animoziteta nije pozvao u reprezentaciju Francuske koja je nastupala na Euru. "Lucidna odluka" Domenechu se vrlo brzo obila o glavu, budući da su francuski napadači u Austriji i Švicarskoj podbacili, kao uostalom i cijela momčad. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare