To je to što me zanima!

Barcelona teškom mukom do četvrtfinala, Sheffield šokirao United na Old Traffordu...

Nogometaši Sheffield Uniteda, zadnji na tablici Engleske lige, napravili su najveću senzaciju 20. kola svladavši u gostima Manchester United s 2-1...
Vidi originalni članak

Ovaj put bez produžetaka, ali uz jako puno muke, Barcelona je prošla u četvrtfinale Kupa

Ronald Koeman je u Madridu protiv drugoligaša Rayo Vallecana izveo poprilično snažan sastav predvođen Leom Messijem, ali Barcelona je do pobjede došla teškom mukom i to nakon preokreta. Ne briljiraju Katalonci ove sezone, a ova utakmica je pokazala svu bezidejnost Blaugrane. Imala je čak 70 posto posjeda lopte i 14 udaraca, ali Rayo se većinu vremena branio bez problema.

Domaćini su poveli u 63. minuti golom Frana Garcije i stvorili paniku u katalonskim redovima. No ona je trajala samo do 69. minute kada je Leo Messi izjednačio na 1-1.

I uz skoro pa najbolji sastav i uz dominaciju, Barca nije mogla probiti golmana Dimitrievskog. Odnosno, nije znala kako. Ali u 80. minuti je teškom mukom De Jong ugurao loptu u mrežu i donio Barceloni prolazak u četvrtfinale. 

United kiksao kod fenjeraša

Nogometaši Sheffield Uniteda, zadnji na tablici Engleske lige, napravili su najveću senzaciju 20. kola svladavši u gostima Manchester United s 2-1. 

Manchester United je napravio veliki kiks na Old Traffordu to i situaciji kada je pobjedom nad suparnikom koji je skupio tek 5 bodova u 19 kola mogao preskočiti City i zasjesti na sam vrh. 

Sheffield United je poveo u 23. minuti golom Keana Bryana, a Harry Maguire je uspio izjednačiti u 64. minuti. Momčad iz Jorkshira stigla je do velike pobjede golom Olivera Burkea u 74. minuti.

Everton i Leicester su odigrali 1-1, pa je Leicester ostao treći s 39 bodova, dva manje od Citya i jedan od Uniteda. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Zvecko_1 28.01.2021.

    Ovo je pravi United. Ne znam kako su uspeli da dodju do prve pozicije na tabeli. Fudbal umire polako.

  • danko1471991 28.01.2021.

    Ali ovaj MU je zanimljiv, trenutno su uz MC u najboljoj formi i sad popuse od najgoreg u ligi... Da ne povjerujes ili je nesto drugo u igri...

  • 28.01.2021.

    Teska tekma..na kraju ipak preokret i korak naprijed prema ocito jedinom trofeju koji se moze osvojit....igra okej i sad opet Bilbao bit ce tesko...Visca el Barca!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare