To je to što me zanima!

Barcelona već debelo šiša Real, a Rakitić hvata Luku Modrića

Gledajući trofeje prema klupskim stranicama i ne računajući natjecanja u kojima nisu nastupala oba kluba, poput katalonske lige, Barca je skupila 98 trofeja, a 'kraljevi' 91
Vidi originalni članak

Ne želim nikamo i nadam se da predsjednik, klub, trener i publika razmišljaju isto. Čekam trenutak kad će mi reći da ostajem još tri godine, rekao je Ivan Rakitić.

Tako je u trenucima slavlja zbog osvajanja još jednog naslova prvaka Raketa jasno poručio Interu, PSG-u i ostalima da odustanu.

S Barcelonom je došao i do 13. trofeja (četiri naslova prvaka, četiri kupa, dva španjolska i jedan Uefin Superkup, te po jedna Liga prvaka i klupski SP). Od ranije ima Europsku ligu sa Sevillom i švicarski kup s Baselom, pa s obzirom na to kako Barci ide, mogao bi prešišati i Luku Modrića, koji je na 20 trofeja, od čega šest s Dinamom i 14 s Realom.

A Barcelona je - gledajući trofeje prema klupskim stranicama i ne računajući natjecanja u kojima nisu nastupala oba kluba, poput katalonske lige - davno prešišala Real i ubrzo će doći do stotog. Još barem sedam godina neće uloviti “kraljeve” u La Ligi i Ligi prvaka, ali davno ih je skinula s trona.

I Lionel Messi šiša Cristiana Ronalda, zaostaje jedino u trofejima Lige prvaka. Ali i tu ga može uhvatiti već za mjesec dana...

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Zlatan 10 29.04.2019.

    Poredit Barcu i Real apsolutno je ispod casti Realu, jer Barca pola trofeja ima kup kralja, i sta se tu ima vise za rec!!!!Real je za njih drugi svijet sto se trofeja tice!!!

  • lopovi od 1902 29.04.2019.

    Barcelona je od 1899 netko, lopovi do 1953 nitko - a da nije bilo tate frenkija ostali bi nitko...

  • 29.04.2019.

    Modric>Rakitic ako se gleda karijera, trenutno je Raketa razina iznad, Real je veci klub od Barce, a Messija i Ronalda ne treba komentirat, rezultati su jasni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare