To je to što me zanima!

Barci prijetio novi šok: Griez je dao gas, Rakitić opet na klupi

Nakon poraza kod Athletic Bilbaa Barcelona se ponovno mučila u La Ligi, ovaj put na domaćem terenu protiv Betisa, ali samo do 40. minute. Preokrenula je na krilima sjajnog Francuza
Vidi originalni članak

Bez ozlijeđenih Lea Messija i Luisa Suareza, te s Ivanom Rakitićem na klupi nogometaši Barcelone, koji su u prvom kolu izgubili 0-1 od Athletic u Bilbau, u nedjelju su na Camp Nou svladali Betis 5-2 (1-1).

Dvostruki strijelac za Barcu bio je ovoljetno pojačanje Antoine Griezmann.

Prijetio je Kataloncima novi šok nakon što je Nabil Fekir u 15. minuti zabio za vodstvo Betisa, ali Griezmann je smirio krcati Camp Nou u prvoj domaćoj utakmici sezone četiri minute prije odmora.

Pitanje pobjednika bilo je riješeno već u prvih 15 minuta nastavka jer su Griezmann, Carles Pérez i Jordi Alba digli vodstvo "blaugrane" na 4-1. Do kraja je jedan momčadi iz Seville zabio i Arturo Vidal, a Loren Moron postavio konačnih 5-2.

Posljednjih 12 minuta utakmice u momčadi Barcelone dobio je Anssumane Fati, dječak iz Gvineje Bisau, drugi najmlađi debitant za tog velikana u La Ligi (16 godina i 298 dana) nakon Vicença Martíneza protiv Real Madrida davne 1941., koji je bio 18 dana mlađi.

U 2. kolu španjolskog nogometnog prvenstva Mallorca, za koju je do 71. minute igrao hrvatski napadač Ante Budimir, izgubila je u nedjelju na domaćem terenu od Real Sociedada sa 0-1, a jedini pogodak postigao je 20-godišnji Norvežanin Martin Odegaard (83). 

Ante Budimir, bivši igrač Lokomotive i zaprešićkog Intera, dva puta je zaprijetio golu Real Sociedada. U 29. minuti njegov udarac je blokiran, a u 70. je bio neprecizan, lopta je prošla pored lijeve vratnice.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Mara17Orsolic5 26.08.2019.

    Lovren je već odavno na klupi, Mandžo nije igrao, Rebić nije igrao, Periša nešto malo igrao, a sad i Raketa na klupi!! Pa što je tim klubovima?! Jel oni znaju da su to doprvaci svijeta?! Cccccccccc!! Nije što su naši, pa mi je žao što nisu igrali, nego je to stvarno katastrofa!! Najbolje da se svi naši vrate u naše klubove, neka oni igraju bez Hrvata! Pa kad vide koliko im naši fale, a sigurno bi im falili, činjenica je da su svi klubovi oslabili kad su naši igrači odlazili od njih, plakat će za njima!!!

  • AC_MILAN 26.08.2019.

    Dobar je ovaj Fati al moukoko iz bvb ko tog decka dovede imace vrhunskog golgetera narednih 20 god buduci goat

  • 26.08.2019.

    Da sam raketa ili modrić ili bilo koji top igrač nebi nikad otišao u real ili Barcelonu za te klubove daješ krv i znoj a oni te kasnije odbacu kao krpu staru neznam što bi rekao iskreno mislim da je raketi bilo bolje ostati u sevilji nebi možda osvojio toliko trofeja kao i u barci ali u sevilji bi postao legenda kluba i mogao bi otići kad bi htio a ne ovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare