To je to što me zanima!

Barcini suparnici od straha si zabijaju sami, United rasturio

Chelsea je slavio kod Atletica u sudačkoj nadoknadi, United je zabio četiri komada u Moskvi, a Barca je slavila kod Sportinga autogolom, trećim koji su si njezini suparnici zabili u zadnje dvije utakmice
Vidi originalni članak

PSG je u derbiju večeri razbio Bayern 3-0 potvrdivši kako će biti jedan od glavnih kandidata za europski tron. Bavarce je uništio sjajni napadački trio Neymar - Cavani - Mbappe. U drugom susretu iz ove skupine Celtic je u Bruxellesu pobijedio Anderlecht 3-0 ostvarivši prvu europsku pobjedu na posljednjih 17 gostovanja.

Celtic je poveo u 38. minuti golom Leigha Griffithsa, a na 2-0 je povisio Serigne Mbodji u 48. minuti skrenuvši loptu u vlastitu mrežu nakon udarca Patricka Robertsa. Priču je zaključio Sinclair golom u 90. minuti. Jozo Šimunović je odigrao cijeli susret za goste. Na ljestvici vodi PSG sa šest bodova, Bayern i Celtic imaju po tri boda, a na začelju je Anderlecht bez bodova.

Barcin drugi najbolji strijelac ove sezone - autogol

U skupini D pobjede su daleko teže nego što se očekivalo ostvarili Barcelona i Juventus. Barca je u Lisabonu porazila Sporting 1-0, dok je Juve u Torinu slavio protiv Olympiacosa 2-0.

Jedan od najboljih igrača u pobjedi torinskog sastava bio je Mario Mandžukić koji je sudjelovao u akciji za prvi, a potom i postigao drugi gol.

U drugom susretu Barcelona je u Lisabonu pobijedila Sporting 1-0, a presudio je autogol Coatesa u 49. minuti. Luiz Suarez je pucao glavom, a domaći stoper skrenuo loptu u vlastitu mrežu. Ivan Rakitić je odigrao cijeli susret.

Ovo je treći autogol koji su si Barcini suparnici zabili u zadnje dvije utakmice i četvrti ukupno ove sezone pa je drugi najbolji strijelac Katalonaca trenutno - autogol. Messi je zabio devet golova, gospodin autogol je na četiri, a Paulinho, Denis Suarez i Luis Suarez su zabili po tri gola.

Na ljestvici vodi Barcelona sa šest bodova, Juventus i Sporting imaju po tri boda, a Olympiacos je na nuli.

United napunio CSKA, Chelsea slavio u drami u Madridu

U skupini A Manchester United je osvojio tri boda pobijedivši u Moskvi CSKA 4-1. Sve je bilo gotovo nakon prvog poluvremena u kojem je United zabio tri gola, a strijelci su bili Romel Lukaku (4, 27) i Anthony Martial (19-11m).

U nastavku susreta među strijelce se upisao i Henrik Mhitarjan (57), a poraz domaćina ublažio je Kučajev u 90. minuti. United je ovom utakmicom još jednom potvrdio kako voli igrati u Moskvi u kojoj nikada nije izgubio, a igrao je osam puta. 

Basel je u drugom susretu razbio Benficu 5-0. Domaćin je odigrao fantastično prvo poluvrijeme stigavši do prednosti 2-0 golovima Michaela Langa (2) i Dimitrija Oberlina (20). Basel je pobjedu osigurao u 60. minuti golom Rickyja van Wolfswinkela iz kaznenog udarca. U 69. minuti svoj drugi gol je zabio Oberlin, da bi u 77. minuti Riveros zabio za 5-0. Očajnu večer portugalskog velikana zaokružio je Andre Almeida koji je u 63. minuti isključen zbog oštrog prekršaja. 

Na ljestvici vodi ManU sa šest bodova, Basel i CSKA imaju po tri boda, dok je Benfica na začelju bez bodova.

Vrsaljko ni na klupi

U skupini C Chelsea je u Madridu porazio Atletico 2-1, premda je domaćin vodio na poluvremenu. Bio je to prvi Atleticov domaći poraz u LP u posljednjih 11 utakmica, te prvi domaći poraz od Engleza u 12 susreta.

Antoine Griezmann je doveo domaćine do prednosti iz kaznenog udarca u 40. minuti. Izjednačio je Alvaro Morata u 60. minuti, a pobjedu 'Bluesima' donio je Batshuayi u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Gosti su mogli do gola i u 11. minuti, no Hazardov udarac sa 18 metara je završio u okviru gola. Šime Vrsaljko nije nastupio za Atletico.

U ranije odigranom susretu iz ove skupine Roma je u Bakuu pobijedila Karabag 2-1 ostvarivši prvu pobjedu u skupini. Bila je to ujedno i prva pobjeda Rome u Ligi prvaka u posljednjih osam utakmica, te prva gostujuća pobjeda nakon studenog 2010. 

Na ljestvici vodi Chelsea sa šest bodova, Roma ima četiri, Atletico Madrid jedan, a na začelju je Karabag bez bodova.
 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • 28.09.2017.

    Fuuj Barca

  • realnost1110 28.09.2017.

    Iskreno ne bih se cudio da mourinho uzme lp, a ako se to i dogodi mislim da ce napokon svi mrzitelji njegova lika i djela moci priznati da se radi o odlicnom treneru

  • 27.09.2017.

    A Mou????sta kazete ako ne izgubi od C.P ostaje trajnooooo upisan u povijest Manua kao trener sa najvise tekmi bez poraza,zar je moguce skinuti velikog sir Alexa jednog od najvecih rekli bi dusmani Moua????gajde sta kazete???ovo izgleda bolji manu sa gorim igracima????jer Van de sar,Stam,Vidic,Ferdinand,Evra,Scols,Gigs,Ronaldo,Saha,Roony,van Nistetloy,Veron,Nevil,Tevez izgledaju puuuuuno ubojitije od Felainija i ostalih krepalina???molim misljenje strucnjaka iz osnovne skole???

Komentiraj...
Vidi sve komentare