To je to što me zanima!

Barišić: Petev je još uvijek tu, ali nešto ćemo privesti kraju...

On je još uvijek tu, ali očito je momčad u krizi. Događaju nam se loše stvari i zbog toga neke stvari trebamo privesti kraju i vidjeti što dalje. Ponavljam, moramo prespavati, rekao nam je Mirko Barišić
Vidi originalni članak

Na stadionu u Koprivnici bili su i gotovo svi vodeći ljudi hrvatskog prvaka. Svi su oni nakon poraza sjeli u automobile i odjurili za Zagreb, a na putu prema glavnom gradu javio nam se predsjednik Dinama Mirko Barišić.

- Sve ste vidjeli. Moramo prespavati i donijeti odluke - rekao je predsjednik Dinama.

A na pitanje je li Petevu ovo bila posljednja utakmica odgovorio nam je:

- On je još uvijek tu, ali očito je momčad u krizi. Događaju nam se loše stvari i zbog toga neke stvari trebamo privesti kraju i vidjeti što dalje. Ponavljam, moramo prespavati.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Firefox_1 26.04.2017.

    Dinamo danas djeluje više kao otpad bezperspektivnih nogometaša nego kao nogometni klub. Nemaju modri, niti uprave, niti navijača, najmanje je tu trener kriv. Dinamo nema strategije već 10 godina, taj problem nije od jučer i to ne može riješiti trener, već treba kompletnu organizaciju promijeniti i stvoriti zdrave temelje. Za predsjednika kluba postaviti Z. Bobana, u scouting najbolje što Hrvatska daje, trener po mogućnosti Talijan, uz podršku grada i sponzore, Dinamo može biti sasvim pristojna Europska momčad, a ne kao sada pojam za sprdnju.

  • DR.WHOO 26.04.2017.

    Dinamu je potreban trener koji ce razvijati ove mlade igrace jer ih stvarno ima jako puno, samo ih treba usmjeriti u dobrom pravcu. Po mom misljenju neki Njemac bi bio odlicno rjesenje jer su daleko poznati da uspjesno razvijaju i daju prilike mladjem kadru. Vecinu igraca ove mladje generacije ostaviti, a ostale tipa Sammir, Pivaric, Antolic, Schifo, Stojanovic, Matel, Machado po hitnom postupku prodati/pokloniti/izbaciti iz kluba jer su razocarenje u svakom smislu. Ove ostale mlade treba forsirati i dati im priliku i naravno ostaviti Soudanija jer na tekmi s Belupom jedini se se borio 👍

  • Žuja_1 25.04.2017.

    Svi su krivi osim glavonja na vrhu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare