To je to što me zanima!

Barrio u KSW-u protiv bivšeg izazivača za titulu u lakoj!

Protivnik će mu biti borac lake kategorije, Poljak Maciej Kazieczko (29, 8-2). Meč će se održati 12. studenog na KSW-u 76. Grodzisk Mazowiecki, grad u središnjoj Poljskoj, bit će poprište priredbe
Vidi originalni članak

Pola godine nakon što je slavio gušenjem u drugoj rundi protiv Lukasza Rajewskog, u kavez KSW-a vraća se argentinsko-hrvatski MMA borac Francisco Barrio (33 godine, 10-2).

POGLEDAJTE VIDEO: Vaso Bakočević vs. Francisco Barrio Croata

Protivnik će mu biti borac lake kategorije, Poljak Maciej Kazieczko (29, 8-2). Meč će se održati 12. studenog na KSW-u 76. Grodzisk Mazowiecki, grad u središnjoj Poljskoj, bit će poprište priredbe.

Predvodit će ju prvak perolake kategorije Salahdine Parnasse (24, 16-1) protiv prvaka lake kategorije Mariana Ziolkowskog (32, 25-8). A sigurno će imati što za poručiti i borac iz zagrebačkog American Top Teama ako i treći put u nizu slavi u kavezu KSW-a.

NA KSW-U 75 Erslan protiv opasnog Rusa za mjesec dana napada pojas! SVLADALA GA OPAKA BOLEST Šok za MMA svijet: Bivši UFC borac preminuo u 35. godini

'Otac se borio u Domovinskom ratu'

Francisco je djetinjstvo proveo u Hrvatskoj.

- Došao sam tu za vrijeme Domovinskog rata, otac mi je bio zapovjednik 4. brigade, došao je pomoći Hrvatskoj. Nemam hrvatske krvi, ali tu sam odrastao, završio osnovnu, krenuo u srednju školu. Cijelo djetinjstvo sam proveo tu - kazao nam je Barrio.

Usporedio je Argentince i Hrvate.

- Hrvati su možda malo hladniji narod. Ipak mi Argentinci imamo latino krvi. Ali slični smo, držimo do istih vrijednosti, i Argentinci i Hrvati su katolici. Znamo i da ima puno Hrvata u Argentini, došli su uglavnom 1945. Ja sam otišao u drugom smjeru, ali nije da sam otišao u, ne znam, Švedsku, Rusiju... Slični smo - smatra Barrio.

SOLDIĆ ZA 24SATA VIDEO 'Teško da ću u UFC, a debi u ONE-u mogao bi biti već 21. listopada u zagrebačkoj Areni' PULSKI SPEKTAKL: ANDI VS ĐANI? Brutalna najava meča koji čeka cijela regija: Tko će biti vladar srednje kategorije u FNC-u?

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare