To je to što me zanima!

Barrios zabio svojima, 'gauči' zaustavljeni na početku Cope

Leo Messi i društvo nisu otvorili kontinentalno prvenstvo Južne Amerike na najbolji mogući način. U prvoj utakmici skupine B remizirali su s Paragvajem rezultatom 2-2
Vidi originalni članak

Argentina je bila na vrlo dobrom putu ostvariti pobjedu na startu Copa Américe, no borbena momčad Paragvaja vratila se od 0-2 na 2-2 i osvojila veliki bod u utakmici prvog kola skupine B u La Sereni (Čile).

- Ne mogu mnogo reći o golčini Valdeza, ali 50 minuta kontrolirali smo utakmicu i trebali zabiti još koji gol. Potom nam se uvukla nesigurnost, nismo mogli izdržati pritisak i nismo se nosili s izmjenama koje je Paragvaj napravio. Mi smo ti koji trebamo kontrolirati igru, a to nismo činili - rekao je nakon utakmice izbornik Argentine Gerardo Martino .

Sergio Agüero presjekao je Samudijevo dodavanje u 29. minuti, zaobišao paragvajskog golmana i doveo "gauče" u vodstvo, a samo pet minuta poslije Lionel Messi iz penala je povisio vodstvo Argentine nakon faula na Ángelu Di Maríji .

Paragvajce je u život vratio iskusni napadač Nelson Valdez krasnim udarcem na isteku sat vremena igre. Argentina je u drugom dijelu imala tri vrlo dobre prilike, no nije uspjela prelomiti utakmicu. Umjesto toga stigla joj je kazna.

U posljednjim sekundama osnovnog dijela vremena Lucas Barrios , argentinski nogometaš koji je prihvatio paragvajsko državljanstvo, pogodio je u prvi kut nakon kombinacije s Paulom Da Silvom .

- Doživjeli smo udarac koji moramo amortizirati. Ali nakon remija na početku moramo se samo dalje truditi, a ne govoriti o četvrtfinalu ili polufinalu - kazao je Martino osvrnuvši se na sljedeću utakmicu protiv Urugvaja koji je u drugoj utakmici skupine svladao Jamajku 1-0.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • šteta 14.06.2015.

    a,stvar je jasna el i LP pa premiership i primera to sve umori vrhunske igrače i ne čudi što su podbacili,ali još uvijek stignu do titule

  • El Tractor 14.06.2015.

    Poznato je da favoriti znaju kiksati na otvaranju.

  • IvanPetovar 14.06.2015.

    ha ha sad kao Messi nije nikakav igrač. . na razini nekog iz slaven belupa. .. bolje nemojte nist komentirati. .

Komentiraj...
Vidi sve komentare