To je to što me zanima!

Barry izgubio okladu i Mirka mora zvati "Vaše veličanstvo"

Već na početku sparinga Barry je izgubio na grappling meču zbog čega će iduća dva tjedna Cro Copa morati oslovljavati s ''Vaše Veličanstvo gospodar Cro Cop''
Vidi originalni članak

Cro Cop za svoj posljednji nastup protiv Rayja Sefa priprema se u društvu starog prijatelja Pata Barryja. Posljednjih nekoliko dana, piše fightsite, Amerikanac boravi u Zagrebu i pomaže Mirku Filipoviću da se pripremi za borbu koja je na rasporedu 10. ožujka u Areni. 

Već na početku sparinga Barry je dobio nekoliko modrica, no i izgubio na grappling meču zbog čega će narednih dva tjedna, kakav je bio dogovor, Cro Copa morati oslovljavati s ''Vaše Veličanstvo gospodar Cro Cop''. Također, morat će dignuti ruku i pitati smije li ići popiti malo vode ili na WC.

- Mirko me izazvao na BJJ meč. Za koji k…uopće treniramo BJJ? Pobijedio me i sada dva tjedna mu moram govoriti Vaše Veličanstvo gospodaru Cro Cop. Moram i dići ruku svaki put kada želim piti vodu ili ići na zahod - rekao je Barry. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • joso udlaga 16.02.2012.

    e moj pjesak..tebi je najbolje da malo propjesacis i prestanes komentirat...previse gledas crtane filmove...prosetaj malo pa ce ti se glava malo razbistrit mozda pa ces shvatit sta si napisa...

  • realno činjenice 16.02.2012.

    loš saborski zastupnik, još lošiji borac. poznat samo kod nas jer je jedini. hvala bogu da je u penziji da nas ne sramoti više. da cro cop, sramota za mup.

  • realno činjenice 16.02.2012.

    pa on već gonzagu zove kralju spavanja

Komentiraj...
Vidi sve komentare