To je to što me zanima!

Piqué: Bayern je jedva pucao na gol, a mi smo svi napadali

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu oduševljen je, ali i oprezan po pitanju prolaska u finale LP, dok je Gerard Piqué istaknuo napadačku igru Katalonaca...
Vidi originalni članak

Briljantnom utakmicom Lionela Messija, koji je zabio dvaput između 77. i 80. minute, te Neymarovim golom u zadnjim trenucima, Barcelona je svladala Bayern 3-0 u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka na Camp Nouu.

- Kakva utakmica... Ipak, moramo pričekati i vidjeti što će se dogoditi idući utorak u uzvratu - izjavio je predsjednik katalonskog kluba Josep Maria Bartomeu.

Gerard Piqué uživao je u predstavi pred 95.639 gledatelja.

- Izvanredna utakmica. Bayern je jedva puknuo po golu, ali je sjajna momčad. Sjajno smo koristili kontranapade i osjećali smo se jako dobro. Kad god bismo dobili loptu u posjed, svi smo kretali u napad - rekao je stoper "blaugrane".

Idi na 24sata

Komentari 84

  • Joker 🃏 07.05.2015.

    Bez obriza na primljena 3 gola, Neuer vrhunski.

  • karlatudor72 07.05.2015.

    Ronaldo Messi- u nije ni do koljena,mislim i Ronaldo je zvijer ,ali MESSI je MESSI.

  • sale01 07.05.2015.

    Hahahah to ti je isto kao avion bez jednog krila,pa neka poleti...Bravo za Bayer sto je uopce dogurao do polufinala sa ovim igracima ,bez Robena,Ryberia ,Alabe..Bravo Bayer i razvali ih drugi tjedan.!!!Upss zamalo zaboravio i suca ,Neymar pada cisti karton i drugi zuti,sudac se hvata za dzep pa odustaje ...a taj pa.ak Pigue nema pravo glasa jer Roben i Ryberi su ga izvozali do kraja njegove karijere..

Komentiraj...
Vidi sve komentare