To je to što me zanima!

VIDEO I nije bio baš prijateljski susret: Bayern utrpao 27 golova

Nije im ovo bio prvi međusobni prijateljski susret. Još 2018. su Bavarci slavili 20-2, a godinu dana kasnije su nogometaši iz Münchena slavili 23-0
Vidi originalni članak

Na austrijsko-njemačkoj granici smjestio se gradić Rottach-Egern u kojem živi 5000 stanovnika, a kao i svaki gradić ima nogometnu momčad. No, nogometaši spomenutog kluba imali su čast drugi put igrati protiv prvaka njemačke, minhenskog Bayerna koji ih je razbio 27-0. Video golova možete pogledati OVDJE.

Dobro ste pročitali, a na poluvremenu je bilo 18-0. Valja spomenuti kako u Rottachu igraju amateri koji se natječu u devetoj ligi, ali nisu odustajali do kraja utakmice. Ipak nisu uspjeli zabiti gol, dok je njihov čuvar mreže 27 puta morao prelaziti crtu u neželjenom smjeru.

A nije to prvi put da su spomenute momčadi igrale prijateljsku utakmicu. Prvu su odigrale 2018. godine kad su Bavarci slavili 20-2, a godinu dana kasnije su nogometaši iz Münchena slavili 23-0. Odmah je na društvenim mrežama krenula zezancija jer se utakmica naziva 'prijateljskom'.

- Najžešće rivalstvo u sportu. Ovo je čisto mučenje, a ne prijateljska utakmica. Ovih 27-0 je najopasnije vodstvo u sportu - neke su od šala s društvenih mreža.

Bilo kako bilo, Bavarci nisu imali milosti. Po pet golova zabili su Musiala, Tel i Sabitzer, Gnabry je dodao tri, a po gol su zabili Davies, Laimer, Mazraoui, Upamenaco, Sane, Guerreiro, Gravenberch, Coman i Mane. Hrvatski reprezentativac Josip Stanišić igrao je cijelo drugo poluvrijeme.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Space Burek 19.07.2023.

    Koji je smisao ovakve utakmice. Bolje da se Bayern podijelio u dvije ekipe pa da su tako odigrali

Komentiraj...
Vidi sve komentare