To je to što me zanima!

Baš je na oca: Rapaićev sin potpisao pa odmah zabio gol

Sat vremena nakon što su objavili njegov transfer, 'Žuti' s Kanarskih otoka uvrstili su ga u prvu momčad. Trener ga je držao u igri 45 minutaa Rapaić zabio gol u pobjedi od 6-0
Vidi originalni članak

Mladi hrvatski nogometaš Boris Rapaić (21) potpisao je u srijedu ugovor sa španjolskim drugoligašem Las Palmasom, a zatim i postigao pogodak u prijateljskoj utakmici protiv jedne momčadi iz niže lige.

Mladi napadač, sin nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca Milana Rapaića, prešao je iz podmlatka turskog Fenerbahčea u onaj Las Palmas Atlética. No sat vremena nakon što su objavili njegov transfer, 'Žuti' s Kanarskih otoka uvrstili su ga u prvu momčad. S obzirom da zbog ozljede nije bilo napadača Rubéna Castra (38) trener ga je držao u igri 45 minuta. Rapaić je zabio gol u pobjedi od 6-0.

Dosad bio u mlađim kategorijama Hajduka, milanskog Intera i Fenerbahčea a bio je i član reprezentacije Hrvatske do 19 godina.

Las Palmas je priopćio kako je Rapaić nekoliko dana trenirao s njegovim podmlatkom te da ga je priključio prvoj momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Kawasaki69 01.08.2019.

    Cito sam bio prije cca 2 god da ga u Hajduku zezaju zbog tate. Sta je tocno samo oni znaju. Mene bas zanima jel je decko dobar ili nije

  • Iceman123 25.07.2019.

    Tata platio reklamu

  • dinamo-zg-88 25.07.2019.

    21 godinu ima a jos bez seniorskog nastupa? Taj nece ostvarit ni 5% Mikijeve karijere.

Komentiraj...
Vidi sve komentare