To je to što me zanima!

Baš kao vuk: Adriano klub mijenja, ali ćud nikada...

Nakon osam mjeseci posudbe u Sao Paulu vratio se u Inter, no početak nije obećavajući - Adriano je zakasnio već na prvi trening na pripremama
Vidi originalni članak

Već pola sata trajalo je zagrijavanje Interovih zvijezda, kada je na travnjak utrčao Brazilac Adriano. Jose Mourinho, novi trener prvaka Italije, inače poznat po strogosti i čvrstoj ruci, samo ga je pogledao. Problematični Adriano se pognute glave priključio treningu. Iako su svi očekivali da će portugalski trener kazniti Brazilca, to se nije dogodilo.
- Neće biti kazne, trener je procijenio da na samom početku priprema prevelika strogost ne bi bila svrsishodna - objasnio je izvor blizak struci milanskoga kluba.
Adriano tako nije na najbolji mogući način krenuo u svoj "novi početak" u Interu, ali važnije je da djeluje ambiciozno.
- Dobro znam da moram puno i naporno raditi i trenirati ukoliko želim izboriti mjesto u prvih 11. Trener Mourinho voli moj stil igre, ali svjestan sam da mi to ništa ne garantira. Dat ću sve od sebe i nadam se da će mi se to vratiti kroz golove - rekao je Adriano, koji je sredinom prosinca 2007. otišao na posudbu u Sao Paulo. Bivši trener Roberto Mancini nije bio njegov obožavatelj i robusni napadač vjerojatno ne bi dobio novu priliku na San Siru da nije došlo do promjene na čelu struke. Iako je u Brazilu pokazao da nije zaboravio igrati nogomet, da je u nogama i dalje "top".
- Bilo mi je jako lijepo u Sao Paulu, ta epizoda mi je pomogla da završim jedno neugodno razdoblje u karijeri. Igrao sam redovito, a to mi je bilo jako bitno - kaže brazilski napadač.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • semir_86 16.07.2008.

    ma daj ovo nije tacno 100% pa otidjite na interovu stranicu lijepo se vidi da su svi dosli naa vrijeme jer imaju slike dolaska igraca...

  • Inkoba 16.07.2008.

    jel ovo novinar ukro od mene slogan "vuk dlaku mjenja, cud nikad" ima da te tuzim za 100 K eura jesil cuo?! novinarU jedan.

  • brener 16.07.2008.

    aDRIANO JE LEGENDA! DA SAN POZNAT I PUN PARA SAMO BI TRIŠIA MANEKENKE I OPIJA SE!

Komentiraj...
Vidi sve komentare